dimarts, 13 de juliol del 2010

Homenatge als que no falten mai

Aquesta fotografia va ser presa al camp de la Unió Esportiva Rubí, el 18 d'abril del 2010, en el partit que l'Ateneu va perdre per 4 gols a 2. La publiquem al "Compàs" perquè serveixi com a reconeixement a dos dels seguidors més fidels en els partits de l'Ateneu fora de casa. A l'esquerra, Josep Serrats. El cronista guixolenc, que informa de les andances del nostre Ateneu per als diaris El 9, Diari de Girona, Sport i Mundo Deportivo, i que té des de fa dècades un espai reservat al setmanari Àncora per a les cròniques dels partits, és, al nostre judici, un clar exemple de fidelitat a uns colors. En Josep ha tingut una temporada complicada en què, com ha passat altres vegades i curiosament amb persones d'una adscripció indiscutible a l'Ateneu, algú li ha qüestionat el seu treball i el seu desig del millor per a l'entitat. Serveixi aquesta imatge, que podria haver estat presa en qualsevol dels camps de la categoria, com a resposta. Al seu costat, el senyor Sedó, resident a Barcelona però que segueix l'Ateneu des de ja fa un munt d'anys, i no sol fallar en tots els partits que es disputen a l'àrea metropolitana.

Calendari amb canvis? Ja s'ha publicat el calendari de la Primera Catalana 2010-11, l'última amb 20 equips, que començarà el 5 de setembre i ho farà amb l'Ateneu jugant a Can Peixauet contra la Gramenet B. El primer partit a casa serà un dels duels gironins de la temporada, un interessantíssim Guíxols- Olot (la tornada a la Garrotxa, el 30 de gener). I el tercer partit serà el desplaçament més llarg de la temporada, al camp de la Rapitenca. A destacar que hi haurà una jornada intersetmanal el 10 d'octubre que farà que l'Ateneu jugui dos partits seguits a casa en tres dies, contra el Tàrrega i el San Cristóbal (el dia 12). Els duels contra el Blanes es jugaran el 7 de novembre (a casa) i el 3 d'abril (a fora), i contra el Peralada el 12 de desembre (a fora) i el 15 de maig (a casa).

El calendari, consultable a la web de la FCF, podria tenir una variació, però. El Cassà sotmetrà aquest divendres a l'aprovació dels seus socis la renúncia a disputar el campionat de Tercera Divisió per qüestions econòmiques. El Cassà plantejarà a la FCF poder jugar a Preferent, però si l'ens federatiu no ho acceptés, l'equip blanc-i-blau recomençaria des de Segona Territorial, on juga ara el segon equip. En tot cas, si la renúncia fos un fet, el Premià mantindria la categoria a Tercera Divisió i el Vilassar salvaria la categoria a Primera Catalana, i ocuparia el lloc dels premianencs en el calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada