dilluns, 5 de juliol del 2010

Porteria i defensa, apuntalats; mig camp, en camí

La secretaria tècnica de l'Ateneu continua treballant per tancar la plantilla de l'Ateneu 10-11 i, en aquest sentit, ha aconseguit dues renovacions importantíssimes, de dos dels jugadors amb una aportació més destacada la temporada passada. Es tracta dels migcampistes Ferran Nierga i Borja García. En el cas de Nierga, procedent del juvenil del Girona, només va jugar el tram final de la temporada però les qualitats que va mostrar el converteixen en un reforç molt important per a l'equip que dirigirà David Román. Borja continuarà amb el paper de peça clau al mig del camp que ha tingut aquesta temporada, i potser quedarà més alliberat de la feina bruta que ha hagut de fer en més d'un partit.
L'Ateneu també té ja la porteria coberta amb la renovació de Jordi Fàbrega i el fitxatge de Sergi Andrés Missé, porter que la temporada passada va completar 15 partits amb el Blanes (35 gols encaixats) i que l'anterior militava al juvenil del Calella. La "ganxonització" de l'equip també ha fet un altre pas amb el fitxatge del guixolenc Jaume Borrego, exjugador del Salt i de l'Aro.
D'altra banda, el lateral Elies Martí torna al Palamós.

Així, si no hi ha cap canvi, la plantilla de l'Ateneu 10-11 queda de la següent manera:
Porters. Jordi Fàbrega, Sergi Andrés (Blanes) i Adrià Troyano (Gironès-Sàbat, farà la pretemporada).
Defenses. Jordi Cervera, Sergi Pedregosa, José Luis Gallardo, Edu Poderoso, Ignasi Pastor (Palafrugell) i Jaume Borrego (Aro).
Migcampistes. Borja García, Ferran Nierga, Dídac Guerrero (Palafrugell B, farà la pretemporada), Javier Anguita (Aro, farà la pretemporada) i Santi Llinàs (Aro, farà la pretemporada).
Davanters. Rubén Pérez, Rubén Soler i Aleix Feixes.
Per tant, ara mateix, i comptant els jugadors que faran la pretemporada, el Guíxols disposa de 17 jugadors. Queden pendents les renovacions de Marc Teixidor i Moi Jiménez, i el fitxatge de tres jugadors de mig camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada