dissabte, 4 de desembre del 2010

Enlloc com a casa (3-1)

L'horari anglès ha provat a l'Ateneu, que ha sumat la segona victòria consecutiva a casa i, a més, amb el mateix marcador que l'anterior: un 3 a 1 davant del Vilassar. Amb els triomfs a casa, l'equip cimenta la permanència, que ara té a poc més de 20 punts. O, dit d'una altra manera, guanyant 7 o 8 partits d'aquí fins a final de temporada, la feina estarà feta.

L'equip d'Àngel Camafreita ha fet, en línies generals, un bon partit en què s'ha avançat gràcies a un gol d'Aleix Feixes, però ha vist perillar la feina feta quan una errada puntual ha permès els maresmencs empatar just abans del descans. A la segona meitat, però, l'Ateneu ha tornat a agafar el comandament ben aviat amb un gol de Rubén Pérez (tot just el segon de la temporada), i Lluís Santamaria ha sentenciat el partit a la recta final.

La setmana que ve, l'Ateneu disputarà el tercer duel gironí de la temporada, en aquest cas al camp del Peralada d'Edu Vílchez.

La resta de resultats:
San Cristóbal 5- Gimnástica Iberiana 2
Igualada 2- Blanes 1
Olímpic Can Fatjó 4- Tortosa 2
Vic 2- Peralada 1
Poble Sec 0- Montcada 3
Rapitenca 3- Santfeliuenc 0
Tàrrega 2- Gramenet B 0
Olesa 1- Sants 2
Olot 2- Rubí 0

Classificació. Tàrrega i Olot, 31 punts. Vic (-1), 30. Olímpic Can Fatjó, 26. Vilassar, 25. Rapitenca (-1), 24. Peralada, Olesa i Guíxols, 23. Rubí, 22. Igualada (-1), 21. Santfeliuenc, 18. Tortosa i Sants, 17. Gramenet B i Gimnàstica Iberiana (-1), 16. Montcada, 15. Blanes (-1), 9. San Cristóbal i Poble Sec (-1), 6.

Lladres al Josep Suñer. Segons informa la web infoguixols.cat, els dos camps de futbol de Sant Feliu han patit dos robatoris aquesta setmana. En concret, la nit de dimarts a dimecres, els lladres, amb tota impunitat, van entrar a les dues instal·lacions i van regirar despatxos i bars, sense que es conegui amb exactitud el que van acabar emportant-se. Recordem que el camp de Vilartagues es troba just davant d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada