divendres, 31 de desembre del 2010

Ja no hi ha més suro per estibar

A tots els que seguiu aquest bloc,

Haureu observat que les últimes setmanes ha faltat l'actualització habitual del "Compàs d'Estibar Suro". Des de fa temps, aquesta actualització era bastant escassa, siguem justos; una nota bàsica sobre el desenvolupament dels partits amb els resultats i la classificació de Primera Catalana, que es pot trobar més actualitzada en qualsevol altra web com Futbolme o Futbolcatalunya. A més, el club té un mur de Facebook on incorpora la informació dels partits del futbol base.

En resum, un club com l'Ateneu no es mereix això. I per això, i lògicament perquè no em puc dedicar a aquest blog com a mi m'hauria agradat, i oferir els continguts que m'hauria agradat oferir, he decidit guardar el compàs i que el suro es dediqui per fer taps, que bé ho necessitarà la indústria surera ganxona. Sisplau, no busqueu segones lectures. No hi ha cap discrepància ni cap "rebot" amb ningú ni amb res. És tan simple com que voldria fer més i no puc. Lògicament, continuaré rebent els gols de l'Ateneu per sms i intentant esgarrapar un matí de festa el diumenge per anar a veure algun desplaçament a l'àrea de Barcelona, encara que històricament se'ns donin tan malament.

Durant un any i escaig he intentat oferir un mitjà que, segons el meu punt de vista, estava bé tirar endavant per un club com l'Ateneu, i que en altres països amb una cultura futbolística superior a la nostra és molt més habitual: un petit espai que parlés de l'Ateneu fet per un seguidor (encara que des de la distància) i dirigit als seguidors. Crec que, a part d'això, un club com l'Ateneu ha de tenir més presència mediàtica fins i tot per, a les portes del Centenari, garantir-se el seu futur, ja que en la societat de la informació, si no ens venem i no ens sabem vendre, estem morts. Donat que la feina no em permet que aquest mitjà estigui a l'alçada del que el club necessita i mereix, crec que és més honest deixar-ho.

Així, coincidint amb el final d'any, arriba el final d'aquest bloc. Espero que en el 2011, o més endavant, pugui explicar que el Guíxols ha tornat a Tercera Divisió, o que hem canviat d'ordre les xifres d'assistents i que en lloc de 150 som 510 cada diumenge (treballem perquè no siguem 015). I que, tal com vaig recordar fa poc al president Emili Vilert, s'executi el canvi de gespa al Josep Suñer, ja que en el moment d'instal·lar-se per primera vegada el 2001 es va donar una garantia d'ús de deu anys que es compleix aquest any que ve. Si ho explico tot plegat serà, però, en un altre mitjà, i segurament d'abast més ampli que aquest.

Gràcies a tots els que heu anat seguint aquest bloc durant aquest temps. Visca el Guíxols! Ànimo Guíxols!

Jordi Sunyer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada