dilluns, 21 de juny del 2010

La plantilla 2010-11 ja pren cos

La direcció esportiva de l'Ateneu, encapçalada per Alexis Cubó, s'ha posat aviat a la feina per configurar la plantilla que competirà la temporada 2010-11 a Primera Catalana. Us exposem la situació per línies i, de moment, només esmentem aquells dels quals es coneix el seu futur amb seguretat.

Porters: No hi ha ningú renovat. Només se sap que Adrià Troyano, juvenil procedent de l'EF Gironès-Sàbat, i Sergi Andrés, que va jugar 15 partits amb el Blanes a Tercera, faran la pretemporada amb l'Ateneu. S'està en converses amb Fàbrega perquè renovi.
Defenses: Han renovat Cervera, Pedregosa, Poderoso i Gallardo (arribarà als 40 anys jugant amb l'Ateneu). S'ha incorporat Ignasi Pastor, central del Palafrugell (0 gols, 10 grogues i 1 vermella aquesta temporada). Causen baixa Richard i Albert Deu, aquest últim retirat.
Migcampistes: És la línia més "coixa" juntament amb la porteria. S'està en converses amb Borja perquè renovi i tres jugadors faran la pretemporada: Dídac Guerrero (Palafrugell B), Anguita (Aro) i Santi Llinàs (Aro). Robert Martínez "Ruba" també farà la pretemporada però no és segur que renovi. És baixa Àlex Torrent, que jugarà al Palamós. Ferran Nierga, que ha causat una excel·lent impressió i que, segons les primeres informacions, havia de fer la pretemporada amb el Girona, té algunes possibilitats de quedar-se a Sant Feliu. Es busquen un mig defensiu, un mitja punta i un interior esquerre.
Davanters: Han renovat Rubén Pérez, Rubén Soler i Aleix Feixes. S'està en converses amb Marc Teixidor i Moi Jiménez perquè també renovin.

Al marge d'això, estan a punt de tancar-se dues incorporacions més, una pel mig del camp i una altra per a la davantera. En tot cas, amb l'única excepció de Rubén Soler (de Mollet del Vallès), la idea de la direcció esportiva és configurar una plantilla basada íntegrament en jugadors gironins.

La Primera Catalana 2010-11. La formaran, finalment, els següents equips.
Descendits de Tercera: Premià, Rapitenca, Blanes i Olesa.
Es mantenen: Santfeliuenc, Gramenet B, San Cristóbal, Igualada, Rubí, Sants, Tàrrega, Guíxols, Poble Sec, Montcada, Peralada, Tortosa i Gimnástica Iberiana.
Pugen de Preferent: Vic (fusió amb l'Aiguafreda), Olímpic Can Fatjó i Olot.
Recordem que aquest és l'últim any en què la Primera Catalana es disputa amb grup únic, ja que la Federació Catalana de Futbol va aprovar la reestructuració de categories que implicarà que la Primera Catalana es divideixi en dos grups de 18 equips cadascun. Per sota tindrà la Segona Catalana (6 grups), la Tercera Catalana (17 grups) i la Quarta Catalana (31 grups), l'equivalent de les actuals Primera, Segona i Tercera Territorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada