dimarts, 7 de juliol del 2009

Objectius que s'escapen...


Com sempre que hi ha mercat de fitxatges, al voltant del llibre d'altes i baixes d'un equip comencen a pul·lular una llista més o menys llarga de noms, dels quals només uns pocs acaben sent part efectiva de la plantilla. Això també ha passat a l'Ateneu aquests darrers dies. Si llegiu entre línies el post anterior, segurament haureu intuït que teníem entre mans diversos d'aquests noms però que preferíem no "aixecar la llebre" fins que la operació estigués tancada i confirmada. Ara ja podem parlar de dos d'aquests noms perquè han fitxat per altres equips tot i que l'Ateneu els anava al darrere. Sens dubte haurien estat dos fitxatges "de traca i mocador", però al final, han preferit altres propostes.
El lateral dret cantàbric Santi Celaya (a la foto), que des del 2000 ha jugat amb el Palamós a Tercera i a Segona B només amb un breu parèntesi a l'Hospitalet, ha acabat fitxant pel Llagostera, que per a la seva aventura a Tercera ha incorporat un grapat de jugadors procedents del Cassà (com Quim Boadas o el guixolenc Guitart). Un altre dels jugadors que era a la llista de l'Ateneu era el davanter banyolí Souleymane "Sile" Camara, que aquesta temporada ha marcat 6 gols en 34 partits amb el Llagostera. Curiosament Sile tornarà al Banyoles després del serial que va protagonitzar l'estiu passat. Després de considerar extingit el seu contracte amb el club de l'Estany, se'l va donar per fitxat en tres equips; Los Barrios, del grup andalús de Tercera, Peralada i Llagostera. El Banyoles fins i tot va arribar a reclamar 4.000 euros a qui vulgués fitxar Sile però el davanter va acabar jugant a l'equip d'Oriol Alsina.
L'Ateneu, però, té moltes altres alternatives a punt. I si bé possiblement els noms no sonin tant als aficionats com els de Santi Celaya o Sile, l'equip guixolenc apunta alt i, dels quatre possibles fitxatges dels quals tenim notícia, dos provenen d'equips de Tercera i els altres dos han tingut experiència en aquesta categoria. Aquesta setmana pot ser clau per tancar incorporacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada