diumenge, 6 de setembre del 2009

Primer partit, primera victòria

L'Ateneu ha començat la Lliga amb bon peu derrotant el Vilassar per 3 a 0 al Josep Suñer. La tribuna presentava un bon aspecte donat que, aquesta temporada, s'ha eliminat l'obligació d'haver de pagar per asseure's sota cobert, amb la qual cosa uns 200 espectadors s'han reunit a l'estadi guixolenc (foto).

L'equip de Nacho Castro ha començat molt bé el partit i en el minut 14 s'ha avançat gràcies a una gran acció de Rubén Pérez, d'esquena a porteria, que ha servit una assistència que Alberto Jiménez ha culminat després d'una bona acció individual. L'Ateneu, però, s'ha anat apagant poc a poc i el Vilassar ha tingut ocasions per empatar, sobretot en els perillosíssims llançaments de cantonada que ha executat Xavili Racero. Fins i tot ha semblat que el partit se li podia escapar de les mans a l'Ateneu quan l'àrbitre Vicente Leoz ha volgut ser protagonista i ha encetat una sèrie de viatges a la banqueta local que han acabat amb l'expulsió de Nacho Castro. Dos minuts després d'aquesta expulsió, però (en el 72), Gorka Garagarza ha marcat el 2 a 0 aprofitant un rebuig del porter visitant Adrià Buetas, i en el 74, una excel·lent jugada d'Alberto Jiménez l'ha culminat Rubén Pérez per fer el 3 a 0 que ha estat definitiu i que converteix l'Ateneu en el primer "colíder" de la categoria.

El Guíxols ha jugat amb: Jordi Fàbrega, Elies Martí, Gorka Garagarza, Sergio Pedregosa, Jordi Cervera, Borja García, Xavi Martínez, Rubèn Soler ("Ruba" 81'), Rubén Pérez, Patri Rodríguez (Aleix Feixes 67') i Alberto Jiménez (Moi Jiménez 76'). Han vist targeta groga Pedregosa, Patri i Alberto, i com comentàvem, Nacho Castro ha estat expulsat.

La resta de marcadors de la tarda han estat:
Vilafranca 2- Santfeliuenc 1
Mataró 0- Poble Sec 1
Igualada 2- Sants 0
Tortosa 0- Gramenet B 3

De seguida que ens sigui possible penjarem foto del partit i el "link" amb el reportatge que emetrà demà el programa "FutbolCat" del 33.