dimecres, 2 de setembre del 2009

L'hora de la veritat


Ja no hi ha temps per a més proves; aquest diumenge arrenca la lliga a Primera Catalana. L'Ateneu hi arribarà després d'una derrota en l'últim partit de la pretemporada, al camp del Bescanó de la Primera Territorial (1-0, gol del central Marc Horta en jugada a pilota parada), en un matx en què l'Ateneu no va gaudir de massa ocasions de gol.
Abans del començament de lliga, hi ha un motiu de preocupació entre la directiva, cos tècnic i jugadors de l'Ateneu donat que, segons hem pogut saber, un dels jugadors encara no ha passat les proves cardíaques a que se sotmeten els futbolistes guixolencs. Aquest vespre (de dimecres), aquest jugador hauria de passar la prova definitiva per saber si pot jugar o ha d'aturar l'activitat. La resta de jugadors no presenten cap problema, si bé quatre van haver de passar una segona revisió per certificar que tot anava bé.

Seria el segon cas d'un jugador de l'Ateneu que ha d'aturar la pràctica del futbol per problemes cardíacs d'ençà que se sotmeten els jugadors a aquestes proves. El primer va ser Gerard Colomo, que va poder tornar a jugar després de sotmetre's a una operació.

1 comentari:

  1. En Gerard Colomo Barreiro es el meu germa mitja jo sóc l'Arnau Colomo Barreiro el seu germa petit jejejeje

    ResponElimina