diumenge, 13 de setembre del 2009

Victòria a la Bàscula

L'Ateneu ha sumat la segona victòria de la temporada aquest migdia (1-3) al camp de la Bàscula, on el Sants juga el seu partit per les obres al camp de Magòria. L'equip de Nacho Castro (a la foto, abans de ser expulsat la setmana passada a casa contra el Vilassar) ha estat superior en gairebé totes les fases del partit i només la gran actuació del porter local Carlos Sánchez ha impedit una golejada major.

El 0 a 1 l'ha marcat Rubén Soler en el minut 16 després d'una gran jugada col·lectiva iniciada per Alberto Jiménez (que ha fet un partidàs), continuada per una assistència de Rubén Pérez i rematada a plaer per Rubén Soler. Els de Pep Marguí han empatat en el minut 38, en una acció aïllada que ha acabat amb refús de Fàbrega i rematada de Dani Acosta. Només començar el segon temps, però, un penal sobre Alberto Jiménez l'ha transformat Rubén Soler i el Guíxols s'ha fet amo i senyor del partit. En el minut 63, una gran assistència d'Alberto Jiménez a l'esquena de la defensa l'ha rematat Rubén Pérez sol davant del porter local.

2 partits, 6 punts, 6 gols. Un inici immillorable!