diumenge, 20 de setembre del 2009

Un empat per tocar de peus a terra


(Foto: Borja García lluitant per la pilota mb dos jugadors del Masnou. Extreta de http://www.elpunt.cat/, foto de Manel Lladó).

L'Ateneu ha empatat a 1 aquesta tarda al Josep Suñer davant el Masnou, en un partit en què l'empat s'ha acabat donant per bo. Els maresmencs han estat amos i senyors del partit en el segon temps i fins i tot s'haurien pogut endur la victòria.

La primera part, però, ha estat de l'Ateneu, que s'ha avançat ben aviat quan Rubén Soler ha efectuat una gran jugada individual en què ha deixat assegut un dels centrals abans de definir davant del porter visitant. De fet, Xavier León ha estat l'heroi del seu equip en el primer temps, ja que ha tret fins a tres rematades locals que duien segell de gol. Però justament el perdó que ha lliurat l'Ateneu en el Masnou en el primer temps l'ha acabat pagant en la segona. Progressivament, l'Ateneu s'ha anat tirant enrere i això, combinat amb un arbitratge cada cop més anticasolà de l'àrbitre de Sabadell Expósito Muñoz, ha acabat canviant el signe del partit. Després d'un córner mal assenyalat ha arribat l'empat a 1, si bé val a dir que l'empat ha estat totalment merescut pels mèrits de l'equip de Claudio Festa. I ja en el temps afegit, Expósito Muñoz ha estat a punt d'organitzar un sarau quan, en una jugada en què el seu assistent li ha marcat una falta sobre Pedregosa dins l'àrea de l'Ateneu, ell marcava penal a favor del Masnou. Després d'uns instants de molta tensió i de consultar l'assistent, Expósito ha canviat la seva decisió.

Tot i la pluja que ha caigut durant tot el partit, uns 200 seguidors s'han tornat a donar cita al Josep Suñer. El club espera que amb la campanya de captació de socis i aficionats que vol iniciar aviat aquesta assistència continuï augmentant poc a poc.

Actualitzem el marcador de l'Artigas amb els partits de la tarda:
Vilafranca 3- Poble Sec 0
Mataró 0- Sant Cristòfol 0
Igualada 0- Gramenet B 2
Tortosa 1- Gimnàstica Iberiana 1

Ara, els equips que encapçalen la taula són el Vilafranca i la Gramenet B amb 9 punts. El Rubí i el Guíxols en tenen 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada