diumenge, 11 d’abril del 2010

El millor, el resultat

L'Ateneu ha aconseguit aquesta tarda una victòria importantíssima per a la permanència en superar el cuer de la categoria, el Mataró, al Josep Suñer. Això sí, ha estat una victòria molt soferta, que ha vingut després d'un partit discret dels de Nacho Castro i que només s'ha pogut certificar en el minut 81, amb un gol que ha aconseguit Aleix Feixes. Val a dir que a l'Ateneu li han anul·lat un altre gol per un fora de joc molt protestat. S'ha trobat a faltar una mica més de caliu al Josep Suñer, amb una assistència inferior al centenar de persones.

Els marcadors fins ara a la jornada 30 de Primera Catalana:
Vilassar 1- Peralada 0
Sants 4- Poble Sec 1
El Masnou 4- Banyoles 1
Gramenet B 1- Santfeliuenc 2
Gimnástica Iberiana 1- Vilafranca 2
Marianao Poblet 3- Montcada 3
Muntanyesa 1- Tortosa 1
Tàrrega 0- San Cristóbal 1
Igualada 2- Rubí 2

Així, la classificació queda de la següent manera. Vilafranca, 64 punts; Muntanyesa, 54; El Masnou, 52; Gramenet B, San Cristóbal i Santfeliuenc, 50; Igualada, 49; Rubí i Sants, 44; Tàrrega, 43; Peralada, 41; Guíxols, 39; Poble Sec i Tortosa, 37; Montcada, 35; Gimnástica Iberiana, 32; Banyoles, 31; Vilassar, 27; Marianao, 26 i Mataró, 19.

Recordem que amb la derrota d'ahir al camp del València Mestalla, el Terrassa és el primer equip que baixa matemàticament a Tercera i, per tant, és el primer descens que cal compensar. Ara mateix, el quart per la cua també baixaria a Preferent, posició que correspon ara mateix al Banyoles. En tot cas, la victòria de l'Ateneu en una jornada amb resultats força favorables li permet respirar abans de la visita, diumenge que ve al migdia, al camp del Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada