diumenge, 25 d’abril del 2010

El millor Guíxols tomba el líder


Foto: Joan Serra, Roman Corominas, Josep Andújar "Se", Jordi Sunyer, Pere Montserrat (president del Vilafranca), Carles Motas, Emili Vilert, Jaume Guinó, Víctor Pascual i Agustín Fibla (president del Vilartagues CF), en l'homenatge a Ràdio Sant Feliu realitzat durant la mitja part.

L'Ateneu ha esborrat d'una escombrada la imatge que havia donat set dies abans a Rubí i aquesta tarda, al Josep Suñer, ha derrotat justament el líder, el Vilafranca (3-1), en un gran partit dels de Nacho Castro. El conjunt de "Puchi" s'ha presentat a Sant Feliu amb moltes baixes entre lesions i qüestions personals, de manera que només ha pogut elaborar una convocatòria amb onze jugadors i tres suplents, entre ells, dos jugadors juvenils. Així, un Guíxols molt endollat ha neutralitzat en tot moment l'empenta d'un Vilafranca que només ha donat feina a Fàbrega en el tram final del partit.
L'Ateneu ha estat, a més, molt més efectiu que en altres partits i s'ha avançat en la segona ocasió clara que ha tingut; després d'un xut de Xavi Martínez (12'), Rubén Pérez ha rematat una jugada des de la banda dreta per marcar l'1 a 0 (19'). Fins a la mitja part, ha cridat més l'atenció la picabaralla que hi ha hagut a la graderia entre seguidors de tots dos equips que no pas el que ha passat sobre la gespa. Ha estat la cara negativa d'una jornada de portes obertes en què, segons dades del club, 290 espectadors han passat pel Josep Suñer, el doble que en una jornada habitual.
La segona meitat s'ha posat molt bé per a l'Ateneu després que Marc Teixidor ha rematat de cap una falta des de l'esquerra, quan només s'havien jugat deu minuts de la represa. Amb el 2-0, el Guíxols ha jugat a plaer, i la tranquil·litat ha fet sorgir el millor futbol de molts jugadors, entre ells Ferran Nierga, que ha debutat avui amb molt bona nota. L'Ateneu ha perdonat el 3-0 en diverses ocasions i l'ha hagut d'aconseguir en la recta final gràcies a un penal comès sobre Marc Medina i transformat per Teixidor. El Vilafranca ha escurçat distàncies i, amb el 3 a 1, ha estavellat un xut al pal, però qualsevol altre guarisme hagués estat, segurament, injust.
La resta de marcadors:
Marianao Poblet 2- Rubí 0
Vilassar 2- Tàrrega 0
Sants 2- San Cristóbal 1
El Masnou 3- Peralada 2
Gimnàstica Iberiana 3- Banyoles 0
Muntanyesa 1- Mataró 0
Montcada 2- Tortosa 1
Gramenet B 0- Poble Sec 0
Igualada 0- Santfeliuenc 1
La classificació: Vilafranca, 65 punts; Muntanyesa, 57; El Masnou, 55; Santfeliuenc, 54; Gramenet B, 51; San Cristóbal i Igualada, 50; Sants, 48; Rubí, 47; Tàrrega, 44; Guíxols i Peralada, 42; Poble Sec, 41; Montcada i Tortosa, 38; Gimnástica Iberiana, 36; Banyoles, 34; Vilassar, 33; Marianao Poblet, 30; i Mataró, 20.
Avui s'ha confirmat el descens del Gavà a Tercera, amb la qual cosa, de moment, als tres descendits se'ls sumarien la Gimnástica Iberiana i el Banyoles sempre que no hi hagi compensacions. El Guíxols, per tant, estaria a sis punts del descens, faltant sis jornades per al final, i caldria assegurar els punts a casa per obtenir la salvació.
Diumenge, a les 12, al Parc de les Grases, un nou duel amb els "germans" del FC Santfeliuenc, si bé no hi haurà amistats que valguin sobre la gespa. Els locals necessiten els punts per mantenir-se vius en la lluita per l'ascens, però si els de Nacho Castro mantenen el rendiment d'avui, tot és possible.

2 comentaris:

  1. felicitar-vos pels tres punts aconseguits davant d´un líder amb hores baixes i que aquesta victòria us servesixi per assegurarf un any més a la primera catalana.
    Felicitar el bon joc en conjunt de tot l´equip de Sant Feliu pero sobresortint el del jugador colombià que ha fet un excelent partit.

    ResponElimina
  2. precioso partido el jugado por el Guixols;muy superior al lider.El de color buenisimo.

    ResponElimina