diumenge, 28 de març del 2010

L'Ateneu ressuscita el Montcada

El Guíxols ha ensopegat aquest migdia al camp del Montcada en un partit que podia haver significat un pas decisiu cap a la permanència i que, en canvi, suposa més maldecaps per als de Nacho Castro. Al marge que el partit ha estat de molt baixa qualitat, el titular ve donat pel fet que el gol que ha donat la victòria a l'equip de Jaume Creixell se l'ha fet Elies Martí en pròpia porta, en una acció en què s'ha anticipat a un defensor però ha acabat rebutjant la pilota cap a la porteria de Jordi Fàbrega.

La resta de marcadors de la jornada 29 a Primera Catalana:
Santfeliuenc 0- El Masnou 0
Muntanyesa 1- Marianao Poblet 0
Rubí 4- Gimnàstica Iberiana 0
Poble Sec 1- Vilassar de Mar 2
Tortosa 2- San Cristóbal 0
Peralada 2- Tàrrega 2
Banyoles 2- Sants 2
Vilafranca 1- Gramenet B 1
Mataró 1- Igualada 3

La classificació queda de la següent manera: Vilafranca, 61 punts; Muntanyesa, 53; Gramenet B, 50; El Masnou, 49; Igualada, 48; San Cristóbal i Santfeliuenc, 47; Rubí i Tàrrega, 43; Sants i Peralada, 41; Poble Sec, 37; Guíxols i Tortosa, 36; Montcada, 34; Gimnástica Iberiana, 32; Banyoles, 31; Marianao Poblet, 25; Vilassar, 24; i Mataró, 19.

Ara mateix, són només dos els equips catalans (Gavà i Terrassa) que baixen directament de Segona B a Tercera. Per tant, la marca dels descensos no compensats se situaria en la Iberiana, que l'Ateneu té quatre punts per sota. Una victòria a Montcada l'hauria deixat a set punts d'aquesta marca, per tant, molt més tranquil.

La Lliga descansa aquest diumenge 4 d'abril per la festivitat de Setmana Santa. L'Ateneu tornarà a jugar el diumenge dia 11 i ho farà a casa, a partir de les 17h, en un partit en què no pot fallar sota cap concepte, ja que rep el Mataró, cuer de la categoria, que és a dotze punts de la salvació i que ja ha tingut tres entrenadors aquesta temporada, entre ells l'ex de l'Ateneu Toni Gumà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada