dilluns, 3 de maig del 2010

Dolça derrota a Les Grases

L'Ateneu no ha estat ben bé un "convidat de pedra" però sí que, finalment, ha estat protagonista indirecta de la festa que ha suposat, per al FC Santfeliuenc, situar-se en posicions d'ascens a Tercera Divisió mig segle després de l'última ocasió. El Guíxols ha perdut per 3 a 1 i, en línies generals, els locals han estat superiors, però amb el 2 a 1 els de Nacho Castro han tingut ocasions com per donar un ensurt important als espectadors locals i esgarrapar un punt d'un camp complicat. Amb tot, els resultats han afavorit l'Ateneu i la setzena posició (que ara mateix suposa descens) continua sis punts per sota.
Les primeres ocasions del partit no han arribat fins al voltant de la mitja hora. Ho ha provat primer Marc Medina per a l'Ateneu, però de seguida el "Santfe", amb una barreja de decisió i nerviosisme, ha pres el comandament del partit i ja no l'ha deixat. Abans del descans, en el minut 41, un llançament de falta directa de Rubén Quiles ha suposat l'1 a 0. I només començar el segon temps, els locals no han deixat que l'Ateneu se situés, ja que en el minut 50, Javi Pozo (que ja va marcar a Sant Feliu) ha marcat el 2 a 0 aprofitant un refús de Gabri, que havia tret la pilota sota els pals en una rematada anterior. Amb tot, l'Ateneu ha estat a punt de fer saltar la banca tot i semblar que el matx estava sota control per als locals. En el minut 57, el local Alberto s'ha fet en pròpia porta el 2 a 1, i a partir d'aquí ha passat de tot; des d'un gol anul·lat al local Dani Sánchez fins a ocasions de l'Ateneu que ha desbaratat el porter Carlos. La sentència no ha arribat fins al minut 94; Maldonado, que ha fet anar de corcoll Elies, ha forçat un penal del defensor vigatà de l'Ateneu. L'ha transformat Diego i ha liquidat, així, el partit.