dimarts, 18 de maig del 2010

Cinc punts per sota, nou per jugar-se

L'empat de l'Ateneu al camp del Poble Sec diumenge (on es va avançar amb un dels gols més matiners de la temporada, de Borja al 8', igualat per Eric al 44') ha significat un pas important per als de Nacho Castro de cara a la permanència. Certament, només és un punt, però l'Ateneu va beneficiar-se de la resta de resultats de la jornada, i sobretot de les derrotes de la Gimnástica Iberiana i el Montcada, que juntament amb el Marianao Poblet ocupen ara mateix els llocs afectats pels descensos no compensats.

En aquest sentit, serà especialment important quedar per sobre del 15è lloc perquè ara mateix encara és factible l'escenari de tres descensos catalans a Tercera i cap ascens a Segona B, si bé l'Hospitalet té força bé la seva eliminatòria contra el Rayo Vallecano B després del 0-0 del partit d'anada a Vallecas.

L'Ateneu té, a més, un calendari relativament favorable. Diumenge rep al Josep Suñer el Peralada, que està en una situació idèntica a la de l'Ateneu. Amb tot, els recents precedents contra equips de la zona perillosa (Banyoles, per exemple) han de servir d'alerta. L'últim desplaçament serà al camp del San Cristóbal, que depenent dels resultats d'aquest cap de setmana podria estar ja descartat per l'ascens... o tenir en aquest partit l'última oportunitat. En canvi, en l'últim partit, sí que ja és segur que l'Ateneu tindrà un rival que no s'hi jugarà res, el Tàrrega, que amb 48 punts té la salvació assegurada.

Recordem resultats i classificació de l'última jornada, demanant disculpes pel retard en l'actualització:
San Cristóbal 2- Gimnàstica Iberiana 0
Vilassar 1- El Masnou 2
Santfeliuenc 1- Muntanyesa 1
Rubí 7- Mataró 3
Tortosa 1- Sants 2
Tàrrega 1- Gramenet B 1
Peralada 1- Igualada 1
Banyoles 2- Marianao Poblet 5
Vilafranca 2- Montcada 1

A la classificació, el Vilafranca (amb 72 punts) és l'únic que ha pujat matemàticament. La resta estan així. Muntanyesa, 62 punts; El Masnou, 61; Santfeliuenc i Gramenet B, 58; Igualada, 57; San Cristóbal, 56; Rubí, 53; Sants, 52; Tàrrega, 48; Poble Sec, 45; Guíxols i Tortosa, 44; Peralada, 43; Gimnástica Iberiana i Montcada, 39; Marianao Poblet, 36; Banyoles, 35; Vilassar, 34; i ja descendit, el Mataró, amb 21 punts.

1 comentari:

  1. Com pot ser qe cap any un entrenador acabi una temporada sencera al Guíxols.
    Darrerament que jo recordi no han acabat ni en Cisco ni en Guitart, Giró, Camafreita, Bertu i ara Nacho Castro. No ho trobo gaire normal

    ResponElimina