diumenge, 30 de maig del 2010

Encara no estem salvats

Nacho Castro va deixar l'Ateneu aquesta setmana assegurant que havia triat aquest moment veient l'equip "virtualment salvat", però el cert és que en una sola tarda, l'Ateneu s'ha situat a només dos punts del quinzè classificat, que ara mateix, donats els tres descensos catalans a Tercera, també baixaria. La qual cosa converteix en vital el partit de diumenge que ve al Josep Suñer contra el Tàrrega, que no es jugarà res en la seva visita a Sant Feliu. Recordem, a més, que el partit es jugarà en un horari poc habitual, les 12 del migdia, donat que és l'horari unificat dictat per la FCF per a l'última jornada.

Ara mateix, ja se saben els equips que pugen (Vilafranca, Muntanyesa i Masnou) i que hi ha dos descendits (Banyoles i Mataró). Vilassar de Mar i Marianao Poblet, a priori, es jugaran l'última plaça de descens directe. Ara mateix, estan implicats en evitar els descensos no compensats: el Poble Sec (amb 48 punts), el Guíxols (amb 47), el Peralada (amb 46), el Montcada i el Tortosa (amb 45) i la Gimnástica Iberiana (amb 42). A l'última jornada, només hi ha un duel directe: Poble Sec- Montcada, en què l'empat o la victòria del Poble Sec salvaria l'Ateneu perquè deixaria el Montcada amb 45 o 46 punts i molt segurament en quinzena posició. El Tortosa, el Peralada i la Iberiana reben equips que no s'hi juguen res (Vilafranca, Muntanyesa i Sants).

Recordem els resultats de la jornada 37:
El Masnou 1- Tortosa 0
Sants 0- Gramenet B 2
Vilassar 2- Gimnástica Iberiana 1
Poble Sec 3- Muntanyesa 1
Santfeliuenc 2- Mataró 0
Tàrrega 4- Igualada 1
Peralada 2- Marianao Poblet 1
Banyoles 0- Montcada 1
Vilafranca 5- Rubí 3

L'Ateneu va perdre a Terrassa contra el San Cristóbal (1-0) en què els nois que en aquesta ocasió va dirigir David Román es van mostrar molt poc incisius en atac, i van cedir davant d'un gol de Cervantes que va donar opcions d'ascens al "Sancris" fins a la victòria, l'endemà, del Masnou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada