diumenge, 9 de maig del 2010

Empat decebedor

L'Ateneu només ha pogut sumar un punt en un partit en què podia fer un pas decisiu cap a la permanència. Els de Nacho Castro només han empatat a 0 davant del Banyoles, que arribava a Sant Feliu en zona de descens, en un matx en què els blaugranes no han estat l'equip que va causar una bona impressió davant del Vilafranca. Tot el que sigui sumar és bo, amb tot, i ara l'Ateneu és a quatre punts del setzè lloc, que ara ocupa el Montcada.

La resta de resultats:
Sants 1- Vilassar 1
El Masnou 2- Tàrrega 1
Gramenet B 3- San Cristóbal 0
Gimnástica Iberiana 4- Peralada 3
Igualada 3- Poble Sec 1
Marianao 4- Santfeliuenc 1
Muntanyesa 0- Vilafranca 0
Montcada 0- Rubí 2
Mataró 1- Tortosa 2

Amb aquests resultats, el Vilafranca de Puchi es converteix en el primer equip que, matemàticament i merescuda, puja a Tercera Divisió, mentre que el Mataró baixa a Territorial Preferent. La classificació queda d'aquesta manera: Vilafranca, 69 punts; Muntanyesa, 61; El Masnou, 58; Santfeliuenc i Gramenet B, 57; Igualada, 56; San Cristóbal, 53; Rubí, 50; Sants, 49; Tàrrega, 47; Poble Sec i Tortosa, 44; Guíxols, 43; Peralada, 42; Gimnástica Iberiana i Montcada, 39; Banyoles, 35; Vilassar, 34; Marianao Poblet, 33; i Mataró, 21.

Diumenge que ve, l'Ateneu jugarà a la Bàscula davant d'un Poble Sec que només té un punt més que els ganxons i que també buscarà la victòria per segellar la tranquil·litat definitiva.

S'han acabat les crispetes. José Antonio González Soriano, "Pepe Palomitas", el porter guixolenc de l'Ateneu, ha rebut la baixa aquesta setmana. Jose no tenia la confiança del tècnic Nacho Castro des de la derrota a Tàrrega per 5 a 1, a la jornada 19. Fàbrega havia ocupat sempre el seu lloc i Jose ja havia manifestat el seu desig de canviar d'aires; la marxa del porter guixolenc, però, s'ha precipitat. El seu substitut fins a final de temporada és Yasín, porter del juvenil de l'Aro Cultural i Esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada