diumenge, 19 de setembre del 2010

Primera derrota de la temporada

L'Ateneu ha perdut aquest migdia al camp de la Rapitenca (2-0), en el que significa la primera derrota de la temporada. L'equip de David Román ha encaixat un gol en cada part, el primer un de molt bonic obra de Villacampa, i el segon després d'una badada en defensa aprofitada pel golejador local Carlos Gilabert. Una derrota que es produeix després de l'assemblea de socis d'aquesta temporada, en què es van viure moments d'incertesa després que Emili Vilert, un cop exposat tot l'estat econòmic i esportiu de l'Ateneu, presentés la dimissió. Vilert, però, va assegurar que continuarà treballant per al club i qui va ser secretari tècnic i exdirectiu de l'entitat, Toni Ortega, va assumir el repte d'ocupar el càrrec.

Aquests són els marcadors de la jornada 3 a Primera Catalana:
Rubí 0- Olesa 1
Vilassar 0- Tortosa 1
Montcada 3- Blanes 1
Poble Sec 1- Vic 2
Santfeliuenc 1- Igualada 3
Gramenet B 1- Olímpic Can Fatjó 2
Olot 2- San Cristóbal 1
Peralada 1- Sants 0
Tàrrega 7- Gimnástica Iberiana 0

La classificació queda de la següent manera. Tàrrega, Peralada i Vic, 9 punts; Olesa, 7; Tortosa i Rapitenca, 6; Olímpic Can Fatjó, 5; Gramenet B, Rubí, Igualada, Vilassar, Montcada i Guíxols, 4; Olot i Gimnástica Iberiana, 3; Santfeliuenc, 2; Sants, 1; Poble Sec, Blanes i San Cristóbal, 0.

Recordem que l'Ateneu rep, diumenge que ve, la visita del Poble Sec, que encara no ha sumat cap punt i que només ha pogut marcar dos gols en tres partits. L'equip blaugrana s'ha de refer de la derrota d'avui a la Ràpita i per fer-ho necessita el suport de l'afició, que ja es va mostrar superior a la d'altres dies en l'enfrontament contra la UE Olot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada