diumenge, 26 de setembre del 2010

Punt "in extremis"

L'Ateneu ha salvat un punt aquesta tarda en la visita del cuer, el Poble Sec. Ha estat un partit molt igualat en què els de David Román han tingut, amb tot, les ocasions més clares, però en què el Sec ha tingut l'encert d'avançar-se en el marcador just al començament de la segona meitat. El gol ha colpit psicològicament els jugadors blaugranes, que tenien la pilota però no tenien idees davant d'un rival que s'ha dedicat a conservar l'avantatge. A tot això, cal afegir-hi un altre arbitratge discutit de Molgo Hernando, de la delegació de Terrassa. En el temps afegit, però, i després del llançament d'una falta, Jordi Cervera ha empatat el partit i ha deixat a Sant Feliu un punt que, fins i tot, ha acabat tenint un sabor agradable.

Moment inoportú per a aquesta "ensopegada", ja que la setmana que ve, l'Ateneu ha de passar una prova duríssima, la visita al camp del Vic, que fins ara ha guanyat els 4 partits que ha disputat.

Els marcadors i classificació de la jornada 4 a Primera Catalana són els següents:
San Cristóbal 1- Rapitenca 1
Olímpic Can Fatjó 1- Olot 1
Sants 1- Montcada 0
Gimnástica Iberiana 2- Vilassar 1
Vic 4- Tàrrega 3
Olesa 2- Gramenet B 0
Igualada 2- Rubí 0
Blanes 1- Santfeliuenc 2
Tortosa 1- Peralada 1

Líder, el Vic, amb 12 punts. Amb 10: Olesa i Peralada. Amb 9: Tàrrega. Amb 7: Tortosa, Rapitenca i Igualada. Amb 6: Olímpic Can Fatjó i Iberiana. Amb 5: Santfeliuenc i Guíxols. Amb 4: Gramenet B, Olot, Rubí, Vilassar, Montcada i Sants. Amb 1: San Cristóbal i Poble Sec. I encara sense puntuar, el Blanes.

El president és Roman Corominas. Tot i que en l'assemblea de socis, i després de la seva intervenció, l'exdirectiu Toni Ortega va oferir-se a ocupar el càrrec de president de l'Ateneu per tapar el buit de poder que havia deixat Emili Vilert, finalment, qui ocupa la presidència del club és Roman Corominas, segons ha publicat aquesta setmana Josep Serrats al setmanari Àncora. Es mantenen a la directiva Jaume Guinó, el mateix Emili Vilert, en el càrrec de tresorer, i els germans Joan i Manel Bou, mentre s'incorporen a la junta, però en la responsabilitat del futbol de base, Ricard Rovira (vicepresident), Anna Villanueva (secretària) i Alonso Vega (vocal).

1 comentari: