diumenge, 5 de setembre del 2010

Un empat "espectacular"

L'Ateneu ha començat la lliga a la Primera Catalana empatant a 2 al camp de la Gramenet B, un equip format en bona part pels jugadors que la temporada passada van competir a la divisió d'honor juvenil amb el conjunt colomenc. Ha estat un partit amb molta efectivitat per part de tots dos equips, ja que tot i que hi ha hagut intensitat en el joc, les ocasions han estat escasses. L'Ateneu s'ha avançat en el minut 30 quan Aleix Feixes ha rematat de cap un córner picat per Borja García, però els de David Román s'han deixat remuntar en cinc minuts fatídics abans del descans. Oriol Nacarino, amb un xut des de fora de l'àrea, i Rubén Sánchez, rematant un córner, han establert el 2 a 1 abans del descans. Els visitants han dominat en la segona meitat però la manca de verticalitat que exhibien semblava que els condemnaria a la primera derrota de la temporada, fins que en el minut 84, Poderoso ha penjat una pilota a l'olla, la defensa local se l'ha "menjat" i Marc Medina ha empatat amb una espectacular rematada de xilena que ha significat el 2 a 2 definitiu. Empat, doncs, amb bon gust de boca abans d'encarar la visita de l'Olot, un dels aspirants a l'ascens.