diumenge, 12 de setembre del 2010

Res és com abans (1-0)

Temps era temps que s'enfrontaven regularment el Guíxols i l'Olot en partits de categoria territorial. En aquells anys, estaven clar les etiquetes que acompanyaven els dos equips. El Guíxols, habitualment aspirant, volia fer valer la superioritat tècnica dels seus jugadors per contrarrestar un típic i tòpic joc físic, compacte, dels locals. Aquest diumenge a la tarda, al Josep Suñer, les tornes s'han invertit. I qui n'ha sortit guanyador ha estat l'Ateneu.

Els nois de David Román s'han imposat per 1 a 0 gràcies a un gol de Borja García, resolent una acció embolicada a l'interior de l'àrea a l'equador de la primera meitat. En el global del partit, els 250 espectadors que hi havia al Josep Suñer han marxat amb la impressió que l'Olot pot tenir millors jugadors, que tècnicament són superiors a l'Ateneu, però que avui s'han trobat amb un Guíxols que ha jugat com un bloc, que ha patit per mantenir l'avantatge però que no s'ha rendit, i que ha mostrat un evident esperit de sacrifici. Defensivament, l'equip blaugrana ha jugat a un molt bon nivell, i ni tan sols ha acusat l'estrany canvi d'actitud del col·legiat Rubio Ponsatí a la segona part, en què ha ignorat un penal que tothom ha vist molt clar sobre Dídac Guerrero (que a més ha vist la targeta groga) i en què ha acabat expulsant amb vermella directa el lateral Ignasi Pastor.

Són dos partits (4 punts), i l'any passat es van sumar dues victòries en els dos primers enfrontaments per acabar patint per la permanència. Però de moment, les sensacions són bones. Caldrà refermar-les en el desplaçament més llarg de la temporada, diumenge que ve a Sant Carles de la Ràpita, contra una Rapitenca que ve de perdre al camp del Vic.

Aquests són els marcadors de la jornada 2:
San Cristóbal 0- Gramenet B 5
Poble Sec 0- Tàrrega 1
Sants 0- Vilassar 0
Vic 1- Rapitenca 0
Blanes 0- Peralada 3
Tortosa 4- Gimnástica Iberiana 1
Olesa 1- Santfeliuenc 1
Igualada 0- Montcada 0
Olímpic Can Fatjó 1- Rubí 1

A la classificació, tenen 6 punts el Peralada, el Tàrrega i el Vic. En tenen 4 la Gramenet B, l'Olesa, el Rubí, el Guíxols i el Vilassar. Amb 3, el Tortosa, la Rapitenca i la Gimnástica Iberiana. 2 per al Santfeliuenc i l'Olímpic. Només han pogut sumar 1 punt l'Igualada, el Sants i el Montcada. I estan sense puntuar l'Olot, el Poble Sec, el Blanes i el San Cristóbal.

Bastida Torres, un altre xou
L'àrbitre Miguel Ángel Bastida Torres, que va humiliar l'Ateneu en el partit de l'any passat al camp de la Muntanyesa (3-1) i que torna a xiular aquest any a Primera Catalana, va tornar a protagonitzar un altre escàndol en el partit de la Lliga Nacional de juvenils entre el Sant Andreu i el Cornellà. Bastida Torres va expulsar tres jugadors locals, un dels quals marxava lesionat del terreny de joc; aquest últim va veure la segona groga "per perdre temps". També va expulsar l'entrenador i el delegat locals després que saltessin al camp a atendre un jugador local després de patir una aparatosa caiguda. Per acabar d'arrodonir la seva dosi anual d'egocentrisme, va decidir suspendre el partit quan faltaven 4 minuts per al final, amb el marcador d'empat a 0. La informació l'hem recollit de la web de la UE Sant Andreu (www.uesantandreu.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada