diumenge, 21 de novembre del 2010

Girona m'enamora (3-1)

L'Ateneu ha recuperat el camí de la victòria aquesta tarda al Josep Suñer amb un important triomf sobre el Tortosa (3-1) en què han tingut protagonisme tres dels jugadors gironins del conjunt blaugrana. Davant uns 175 espectadors i amb el retorn de Txema Vila al lateral, l'equip d'Àngel Camafreita i Nacho Castro ha encarrilat el partit amb uns primers 20 minuts fulgurants en què el Guíxols no ha donat opció als tortosins a situar-se sobre el terreny de joc. Ferran Nierga i Lluís Santamaria han sabut aprofitar dues de les primeres ocasions ganxones per marcar els seus primers gols de la temporada amb l'Ateneu. Però l'efectivitat blaugrana s'ha acabat aquí. Igual que va passar en el partit contra el Blanes, els locals han llençat un munt d'oportunitats per esclafar el rival, algunes de les quals amb excel·lents intervencions del porter Alfons. I així és com en una de les primeres oportunitats clares dels ebrencs, en el minut 70, el Tortosa ha escurçat les distàncies. Semblava que tocaria tornar a patir però, aquesta vegada, la reacció ha estat ràpida i concloent: Sergi Romero ha fet el 3 a 1 i el partit ja no ha registrat cap més incidència destacable fins al final.

Com a curiositat, destacar que l'àrbitre del partit ha estat Bastida Torres, l'inefable col·legiat que va humiliar l'Ateneu la temporada passada al camp de la Muntanyesa. Les ferides ja han cicatritzat i no ha tingut massa complicacions en dirigir el partit.

La resta de resultats:
San Cristóbal 0- Sants 1
Gramenet B 0- Santfeliuenc 3
Olímpic Can Fatjó 1- Blanes 1
Poble Sec 1- Vilassar 2
Rapitenca 4- Peralada 0
Tàrrega 1- Rubí 1
Vic 7- Gimnástica Iberiana 0
Olesa 1- Igualada 2
Olot 2- Montcada 0

La classificació queda així. Tàrrega i Vic (-1), 27 punts. Olot (-1), 24. Olesa, Vilassar i Olímpic Can Fatjó, 22. Rapitenca (-1), Peralada i Guíxols, 20. Rubí, 19. Santfeliuenc i Igualada (-1), 17. Gramenet B, 16. Tortosa, 14. Sants i Gimnástica Iberiana (-1), 13. Montcada, 11. Blanes (-2), 8. Poble Sec (-1), 6. San Cristóbal, 3.

2 comentaris:

  1. Home... això de que les ferides ja han cicatritzat.... si es veu des de fora suposo que si... però aquell àrbitre la va liar molt gran aquell dia

    ResponElimina
  2. PODRIA SER guíxols m'enamora, el girona es un altre equip de la provincia, moltes gracies

    ResponElimina