dilluns, 15 de novembre del 2010

Un punt a fora per refer-se del cop (0-0)

La mateixa setmana en què el Blanes va aconseguir la seva segona victòria a la Lliga, l'Ateneu es va refer de la derrota contra els de Xavi Lozano sumant un punt de molt mèrit a La Bàscula contra el Sants. Un empat a fora sempre és un bon resultat, però si es té en compte que l'Ateneu el va aconseguir amb nou jugadors, el gust encara és molt millor.

Va ser un partit igualat i en què, veient les ocasions, sembla mentida que no hi hagués gols. El Sants va estavellar una pilota al travesser i l'Ateneu va veure com, amb el porter local Carulla ja batut, un defensa local treia sota els pals una pilota que entrava. A la segona part, l'Ateneu va tornar a tenir les millors oportunitats, tot i patir ja la inferioritat, a través de Sergi Romero, Rubén Soler i Aleix, però en el temps afegit, i ja defensant el punt amb el ganivet entre les dents, Sergi Andrés va haver de realitzar diverses aturades de mèrit per mantenir la porta a zero.

Un empat, en tot cas, que és un bon punt de partida per a recuperar el camí de la victòria, diumenge que ve a la tarda, davant el Tortosa al Josep Suñer.

Resultats de la jornada 12 a Primera Catalana:
Vilassar 3- Rapitenca 0
Montcada 0- Gramenet B 0
Santfeliuenc 1- Rubí 1
Igualada 1- Olímpic Can Fatjó 2
Olesa 0- Tàrrega 3
Blanes 3- San Cristóbal 0
Peralada 0- Olot 1
Tortosa 3- Vic 1
El partit entre la Gimnástica Iberiana i el Poble Sec es va suspendre en el minut 62 quan els familiars d'un jugador visitant (Rubén Catalán "Cata") van saltar al camp i es va organitzar una picabaralla amb seguidors locals. L'àrbitre, Mur Romeo, va entendre que el més segur era suspendre el matx.

Classificació. Tàrrega, 26 punts. Vic (-1), 24. Olesa, 22. Olot (-1) i Olímpic Can Fatjó, 21. Peralada, 20. Vilassar, 19. Rubí, 18. Rapitenca (-1) i Guíxols, 17. Gramenet B, 16. Tortosa, Igualada (-1) i Santfeliuenc, 14. Gimnástica Iberiana (-1), 13. Montcada, 11. Sants, 10. Blanes (-2), 7. Poble Sec (-1), 6. San Cristóbal, 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada