diumenge, 28 de novembre del 2010

Masteguen sorra (5-1)

L'Ateneu ha encaixat aquest matí el segon correctiu seriós de la temporada en caure golejat (5-1) al camp de sorra de la Gimnàstica Iberiana, en un partit dominat pels locals pràcticament des del minut 1 fins al 90. De fet, el primer gol local ha arribat només començar el partit, per culpa d'una mala sortida del porter Sergi Andrés que Adri ha aprofitat per fer l'1 a 0. L'equip barceloní ha desaprofitat un munt d'ocasions abans del descans i ha semblat que el Guíxols marcava un gol psicològic quan, en la primera ocasió guixolenca de la segona meitat, Ferran Nierga tornava a veure porteria i empatava el partit. Nierga ha tornat a ser el millor jugador blaugrana. Però la Iberiana, lluny d'ensorrar-se per les circumstàncies del partit, ha posat una marxa més i qui ha estat un ninot en mans del contrari ha estat l'equip blaugrana. Adri ha marcat el 2 a 1 cinc minuts després de l'empat i, a partir d'aquí, els gols han anat caient contra un Ateneu del tot descentrat.

L'equip d'Àngel Camafreita i Nacho Castro buscarà millorar la imatge la setmana que ve amb la visita del Vilassar, que en superar avui al Vic s'ha afegit als aspirants a acabar a la zona alta de la classificació.

La resta de resultats:
Igualada 1- Tàrrega 1
Blanes 1- Olesa 1
Sants 1- Olímpic Can Fatjó 1
Vilassar 3- Vic 1
Montcada 2- Rapitenca 2 (partit aturat en el minut 97 per incidents)
Santfeliuenc 1- Olot 1
Rubí 2- Gramenet B 1
Tortosa 1- San Cristóbal 0
Peralada 4- Poble Sec 0

Classificació. Tàrrega i Olot, 28 punts. Vic, 27. Vilassar, 25. Peralada, Olesa i Olímpic Can Fatjó, 23. Rubí, 22. Rapitenca, 21. Guíxols, 20. Santfeliuenc i Igualada, 18. Tortosa, 17. Gramenet B i Gimnàstica Iberiana, 16. Sants, 14. Montcada, 12. Blanes, 9. Poble Sec, 6. San Cristóbal, 3.