diumenge, 7 de novembre del 2010

Solemne plantofada per recordar a què aspirem...

Després del meritori empat a Igualada de la jornada anterior (1-1, gol de Roca), en què només les intervencions del porter local Jaume Albert van evitar la victòria guixolenca, l'Ateneu ha rebut una sonora bufetada al Josep Suñer en caure per 0 a 4 davant del Blanes de Xavi Lozano, que fins ara no havia guanyat cap partit. Ha estat una derrota que es pot explicar per dos motius. En primer, un desencert mai vist fins ara de l'Ateneu davant la porteria rival, perdonant ben bé mitja dotzena d'ocasions claríssimes incloent-hi un xut al pal. I el segon, la davallada psicològica dels jugadors locals després que, en la primera ocasió clara dels selvatans, hagi arribat el 0 a 1. Certament, l'Ateneu ha tingut una altra ocasió clara per empatar (de Roca) després d'aquest gol, però quan en la següent jugada ha arribat el 0 a 2, l'Ateneu s'ha convertit en una caricatura, en un equip totalment desfet, a la mercè absoluta d'un Blanes on juguen Gorka Garagarza i Mario Hita. De fet, el terrassenc, als seus 39 anys, ha estat l'autor del gol del pòquer, una de les derrotes més doloroses de l'Ateneu en els últims anys i que ha arribat, justament, quan des del vestidor local s'havia destacat que l'ambient després dels últims resultats era immillorable.

Marcadors de les dues últimes jornades:
A la jornada 10:
Montcada 2- Santfeliuenc 1
Peralada 3- Rubí 0
Vilassar 4- Gramenet B 1
Gimnástica Iberiana 1- Olot 3
Olímpic Can Fatjó 1- Tàrrega 1
Olesa 3- San Cristóbal 1
Sants 2- Poble Sec 0
Tortosa 0- Rapitenca 0
Blanes- Vic (ajornat)

A la jornada 11:
San Cristóbal 2- Igualada 2
Gramenet B 0- Peralada 4
Olímpic Can Fatjó 1- Olesa 1
Rubí 1- Montcada 0
Tàrrega 2- Santfeliuenc 1
Poble Sec 2- Tortosa 1
Rapitenca 4- Gimnástica Iberiana 0
Olot 3- Vilassar 1
Vic 1- Sants 1

Classificació. Vic, 24 punts. Tàrrega, 23. Olesa, 22. Peralada, 20. Olot i Olímpic Can Fatjó, 18. Rapitenca i Rubí, 17. Vilassar i Guíxols, 16. Gramenet B, 15. Igualada, 14. Santfeliuenc i Gimnástica Iberiana, 13. Tortosa, 11. Montcada, 10. Sants, 9. Poble Sec, 6. Blanes, 4. San Cristóbal, 3.

Diumenge que ve, l'Ateneu jugarà al camp d'un altre equip de la zona baixa, el Sants, i és d'esperar que els d'Ángel Camafreita i Nacho Castro hauran pres bona nota de les sorpreses que pot donar un equip dels considerats "teòricament assequibles."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada