divendres, 28 d’agost del 2009

Potser era millor no jugar...


Finalment l'amistós que havien acordat l'Ateneu i l'Aro es va disputar, però tal com va anar, d'acord amb la majoria dels que el van veure (començant pel tècnic Nacho Castro), el millor seria que no s'hagués jugat.
Per començar, el partit es va jugar sense àrbitre, a diferència del que havia passat en l'amistós contra el Vilartagues. La primera part la va arbitrar el delegat de l'Aro, i la segona meitat, el jugador de l'Ateneu Raúl Arjona. Com es pot suposar això va provocar un munt de queixes i protestes durant el partit en funció de l'equip al qual no pertanyia l'àrbitre del moment. El fet que hi hagués un penal a cada part (el primer a favor de l'Aro i el segon a favor del Guíxols) és prou significatiu. El que ningú podia esperar és que el partit s'hagués d'acabar abans d'hora. Segons ens han explicat diversos jugadors i membres del cos tècnic de l'Ateneu, a partir del quart d'hora de la segona part, aproximadament, determinats jugadors de l'Aro van oblidar-se de jugar a futbol i van començar a exhibir-se amb entrades a qual més perillosa sobre jugadors de l'Ateneu. De resultes d'una d'aquestes entrades, una de les noves incorporacions, Gorka Garagarza (a la foto) té una inflamació molt important en un peu i ara mateix no se sap si podrà participar en el primer partit de lliga. Davant del risc que d'un partit teòricament amistós se'n puguessin generar més lesions, es va acordar posar punt i final al partit. El marcador en aquell moment era d'empat a 2 gols. Jordi Cervera i Xavi Martínez, de penal, van ser els autors dels gols de l'Ateneu.
Un altre fitxatge. Al marge de Garagarza, l'Ateneu ha incorporat un altre nou jugador. Es tracta d'Alberto Jiménez. Migcampista de banda, aquest jugador nascut el 27 de novembre de 1990 a Sant Miquel de Fluvià va despuntar amb les categories inferiors del Peralada, fins al punt que es va donar el curiós cas que va disputar una temporada sencera amb el Peralada a Primera Catalana (la 2007-08) i aquesta l'ha disputat amb el Girona de Divisió d'Honor juvenil, ja que encara estava en edat juvenil. Amb el conjunt gironí ha disputat 23 partits (21 de titular), i ha marcat 5 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada