diumenge, 6 de desembre del 2009

Donen aire al rival

L'Ateneu va empatar a 1 davant del Santfeliuenc al Josep Suñer (a la foto de santfeliuencfc.blogspot.com)en un partit en què va tenir ocasions per endur-se la victòria sense patir però en què, finalment, va acabar fent-se enrere i va acabar veient com encaixava el gol de l'empat en el minut 81. Un marcador que va deixar un molt millor sabor de boca en els visitants que no pas en els locals.
Després d'un inici amb igualtat i en què el Santfeliuenc va portar perill a la porteria de Jose per bandes, l'Ateneu va anar assetjant la porteria visitant i va tenir la primera ocasió clara en el minut 30, amb una combinació entre Alberto i Xavi Martínez que Carlos va desbaratar amb una gran intervenció. Seria l'avís de l'1-0, que arribaria en el minut 36 quan Rubén Pérez va rematar de cap un servei de falta. Van ser els millors minuts de l'Ateneu, que van tenir continuïtat en un segon temps que, fins al seu equador, va ser de clar domini dels blaugranes. Però Xavi Martínez i Pedregosa van perdre ocasions molt clares per resoldre el partit, i a partir d'aquí l'Ateneu va anar perdent la confiança i endarrerint posicions. En definitiva, li va donar aire al Santfeliuenc, que ho va saber aprofitar; Javi Pozo, en el minut 81, assolia per als visitants l'empat en un partit que l'Ateneu hauria hagut de guanyar gairebé en 9 de cada 10 casos.
La setmana que ve, l'Ateneu disputarà un dels derbis gironins de la categoria contra el Banyoles.
Al marcador de l'Artigas hi ha els següents resultats en una jornada 14 que ja ha finalitzat: