dimarts, 1 de desembre del 2009

Sense opcions a Vilafranca


L'Ateneu va tornar a caure lluny del Josep Suñer, on no guanya des de la setena jornada, quan es va imposar al camp del Tortosa, i va caure a Vilafranca. En aquest cas, l'equip d'Agustín Pujibert "Puchi" (a la foto de Futbolcatalunya.com) es va imposar per 2 a 0 gràcies a un inici demolidor. En el minut 3, el fill de Puchi, Jonathan Pujibert, va inaugurar el marcador, i en el 28, Óscar Valerio ampliava distàncies. L'àrbitre Arnal Bebia, amb una direcció molt rigorosa, va rematar l'Ateneu expulsant dos jugadors amb dues vermelles directes (Rubén Soler i Borja García), però ja en aquell moment el partit estava molt complicat. Amb aquesta victòria, el Vilafranca es consolida en el liderat; potser no era un partit de la lliga de l'Ateneu, de moment.
La resta de resultats de la jornada van ser aquests:
Tàrrega 1- Vilassar 0
San Cristóbal 1- Sants 1
Peralada 2- El Masnou 0
Poble Sec 2- Gramenet B 1
Banyoles 0- Gimnàstica Iberiana 3
Santfeliuenc 0- Igualada 1
Rubí 3- Marianao Poblet 0
Mataró 1- Muntanyesa 2
Tortosa 0- Montcada 0
La classificació queda de la següent manera: Vilafranca, 28 punts; Muntanyesa, San Cristóbal i Peralada, 26; Igualada, 24; Gramenet B, 23; Rubí, 22; El Masnou i Poble Sec, 20; Guíxols, 19; Sants, Gimnàstica Iberiana i Tàrrega, 18; Santfeliuenc, 16; Tortosa i Banyoles, 15; Montcada i Marianao Poblet, 9; Mataró i Vilassar de Mar, 6.
ATENCIÓ perquè aquesta setmana l'Ateneu ha variat el seu horari perquè tots els seus jugadors (i espectadors si cal) puguin gaudir del pont de la Puríssima durant més dies que si es jugués en l'horari habitual de diumenge a les 17h. Dissabte a les 16h30, el Josep Suñer i Arxer acollirà el primer enfrontament oficial entre els equips representatius dels dos "Sant Feliu" més importants de Catalunya, de Guíxols i de Llobregat: Guíxols- Santfeliuenc. No ens consta que s'hagi produït cap enfrontament oficial, a més, amb cap altre equip representatiu d'un dels Sant Felius repartits pel país. L'equip blanc-i-blau és un conjunt que manté en gran mesura el bloc d'anteriors temporades, amb jugadors de moltíssima experiència a Tercera i Primera Catalana (David Arcos "Palote", Jordi Parralejo o José Antonio Ochoa en són exemples). Té la sort de disposar d'un espectacular blog amb tota l'actualitat del club i moltes fotografies, cuidat pel cap de premsa del club, Juan Antonio Díaz. El podeu visitar a l'adreça santfeliuencfc.blogspot.com.


Nota: Disculpeu els seguidors habituals d'aquest blog el retard en la publicació d'aquesta notícia en un cap de setmana molt agitat laboralment per qui us escriu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada