divendres, 8 de gener del 2010

A Peralada, dos expulsats més


Foto de Lluís Serrat (El Punt, www.elpunt.cat). Edu Poderoso s'anticipa a una pilota.

L'Ateneu va estar a punt, a Peralada, de complir una de les gestes de la temporada derrotant a domicili un equip que està en zona d'ascens. I, a més, de fer-ho amb nou. La segona part que va fer l'equip de Nacho Castro a l'Alt Empordà va ser per recordar; després que Richard obrís el marcador en el minut 49 van arribar les dues expulsions decretades per l'àrbitre Mesones González, de Borja per doble amonestació i de Garagarza per una agressió sobre el defensa local André Mabil. L'ex de l'Ateneu Àlex Almansa va igualar, però Moi Jiménez va avançar l'Ateneu a tretze minuts del final tot i la inferioritat numèrica. La posterior resistència visitant, però, només va durar deu minuts, ja que André va igualar el partit en el minut 87.
Així, ja és la quarta vegada que Garagarza és expulsat aquesta temporada, en els 15 partits que ha jugat amb la samarreta de l'Ateneu. Les 4 vermelles al defensor donostiarra són només la punta de l'iceberg d'una plaga d'expulsions que només pot tenir origen en el que ja vam comentar arran dels "fets de la Muntanyesa": algú s'ha encarregat de fer creure que el Guíxols és un equip que dóna coces a tot el que es mou, i de moment, els àrbitres hi creuen.
El balanç de les expulsions és demolidor. A part de Garagarza, han estat expulsats aquesta temporada: Jose González (1), Albert Deu (1), Edu Poderoso (1), Jordi Cervera (1), Borja García (2), Sergi Pedregosa (1), Rubén Soler (2) i el tècnic Nacho Castro (2). És a dir, 15 expulsions en 17 jornades, una marca que difícilment tingui cap altre equip. El Guíxols ha acabat en inferioritat numèrica en 7 dels 17 partits que ha disputat. I, per acabar-ho de rematar, el balanç de l'Ateneu en els partits en què ha pogut acabar amb 11 segurament el faria un dels primers classificats de la categoria; 6 partits guanyats, 3 empatats i 1 perdut, a Banyoles. És a dir, 21 punts de 30.
Uns agafen la fama, i els altres carden la llana...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada