dimarts, 19 de gener del 2010

"Teixi" ja marca... el dia de la pitjor golejada

El gol que va marcar Marc Teixidor en el minut 90 del partit al camp de La Plana va ser l'únic positiu de la derrota més dura que ha encaixat l'Ateneu aquesta temporada. L'equip es va acabar ensorrant víctima d'un cúmul de contrarietats i va encaixar 5 gols contra un Tàrrega que arribava al partit ple de baixes. Un partit, sens dubte, per esborrar.

I és que l'Ateneu va començar fent alguns dels millors minuts de la temporada en començar el partit. Però va perdonar en dues ocasions molt clares del colombià Gabri Antelo i, sobretot, una de Rubén Pérez que ho tenia tot a favor. En canvi, el Tàrrega va batre Jose en la seva primera rematada a porta, de Joan Pijoan, i va veure com tenia la sort d'ampliar distàncies amb un gol d'Elies en pròpia porta. En 5 minuts, del 17 al 22, l'Ateneu havia rebut una plantofada de la qual ja no es va saber recuperar. I la resta (els gols de Víctor Garasa, Joan Pijoan i Gerard Roca) ja va ser història.

Al marcador de l'Artigas, així queden els marcadors de l'última jornada de la primera volta:
El Masnou 2- Gramenet B 0
Sants 5- Gimnàstica Iberiana 1
Vilassar 0- Igualada 2
Tàrrega 5- Guíxols 1
San Cristóbal 4- Marianao Poblet 1
Peralada 2- Muntanyesa 2
Poble Sec 2- Montcada 5
Banyoles 4- Mataró 1
Santfeliuenc 3- Rubí 0
Vilafranca 1- Tortosa 0

La classificació queda de la següent manera. Vilafranca, 40 punts; San Cristóbal i Peralada, 35; Gramenet B i Sants, 32; Muntanyesa i Igualada, 31; Santfeliuenc, 30; Tàrrega i El Masnou, 29; Rubí, 28; Poble Sec, 26; Guíxols i Banyoles, 25; Gimnástica Iberiana, 23; Tortosa, 22; Montcada, 20; Marianao Poblet, 13; Vilassar, 11; i Mataró, 9.

Marianao, Vilassar i Mataró semblen molt despenjats però cal tenir en compte que, a menys que la FCF s'inventi una mesura de gràcia, de moment tres equips catalans baixen de Segona B i Tercera. Si no pugés cap equip català de Tercera a Segona B, això arrossegaria ara mateix el Montcada, el Tortosa i la Iberiana, i l'Ateneu estaria només a dos punts d'aquesta zona calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada