diumenge, 24 de gener del 2010

Tancant la ferida

L'Ateneu ha aconseguit aquest matí al Xevi Ramon de Vilassar de Mar la golejada de la temporada, imposant-se per 0 a 4 en un partit en què els de Nacho Castro han estat molt superiors però en què també han tingut la sort en moments clau que els havia faltat en altres partits. L'equip guixolenc ha vist com li anul·laven un gol de Rubén Pérez al minut 2 per un fora de joc que ha semblat clar, però a diferència del que va passar a Tàrrega, no s'ha desinflat. En el minut 14, en un córner servit per Moi, Rubén Pérez ha introduït la pilota dins la porteria d'Adrià Buetas després d'una sèrie de rebots. L'Ateneu ha sabut mantenir l'avantatge fins al descans i ha sentenciat en la segona meitat amb un Marc Teixidor que, efectivament, torna a ser el de sempre. "Teixi" ha marcat el 0 a 2 en el minut 10 de la represa i, immediatament després, el partit ha quedat vist per sentència amb el 0 a 3 que s'ha fet Xavili Racero en pròpia porta desviant una centrada. El 0 a 4 l'ha marcat Moi Jiménez, assistit per Marc Teixidor; a partir d'aquí, només ha calgut deixar passar els minuts. Una victòria balsàmica que situa l'Ateneu amb 28 punts en una jornada amb alguna sorpresa.

A Sant Feliu de Llobregat, el Vilafranca ha empatat a 2 després d'estar perdent 2 a 0. El més curiós és que el gol de l'empat l'ha marcat el porter Saperas, que havia pujat a rematar un córner a la desesperada. La resta de marcadors de la jornada 20:

Gramenet B 1- Tortosa 0

La classificació s'estreny una miqueta més i queda així. Vilafranca, 41 punts; San Cristóbal, 36; Gramenet B i Peralada, 35; Sants, 33; Muntanyesa, El Masnou, Tàrrega i Igualada, 32; Rubí i Santfeliuenc, 31; Poble Sec, 29; Guíxols, 28; Banyoles, 25; Montcada i Gimnástica Iberiana, 23; Tortosa, 22; Marianao Poblet, 13; Vilassar, 11; i Mataró, 9.

Sens dubte, si no fos pels descensos no compensats, aquest seria un dels anys més tranquils pel que fa als descensos a la Primera Catalana, donada la diferència claríssima que hi ha entre el Marianao i el primer equip que és en zona de permanència, el Tortosa.

La setmana que ve, primer partit a casa de la segona volta; l'Ateneu rep el Sants, un dels equips de la zona alta de la classificació però a qui l'Ateneu va superar (1-3) en el partit de la primera volta.