divendres, 8 de gener del 2010

Suport a Javi Priego


El coneixeu? Si vau ser habituals del Guíxols de Xavi Lozano, segur que sí. És Francisco Javier Priego Redondo, un dels integrants d'aquell Ateneu que va passar-se els primers anys del nou segle jugant (i bé) a Tercera Divisió. La foto és de quan militava el Xerez, actual equip de Primera, el 1994.
Javi Priego, nascut a Terrassa fa 42 anys, no podia amagar la seva satisfacció quan, al costat de Miquel Olmo, va entrar a formar part del cos tècnic del Terrassa FC, club on va estar tres temporades. Priego, però, no podia pensar que la situació acabaria com ha acabat. Tots els jugadors i cos tècnic del TFC estan tancats als vestidors de l'Estadi Olímpic des de la nit de Reis, reclamant que els paguin les mensualitats que els deuen els propietaris del club, Manel Ferrer i Jesús Fernández. Els jugadors asseguren que les nòmines que els deuen són, com a mínim, quatre (cinc en alguns casos), mentre que Manel Ferrer diu que només deu un mes i mig i acusa els jugadors d'estar muntant un circ. La situació és desesperada i ha provocat moments de tensió. Ahir, en el seu programa "Què has dinat?", de COM Ràdio, el periodista Sergi Mas (vinculat també amb Sant Feliu) va engegar a dida Jesús Fernández quan aquest intentava justificar la situació.
El cas és que Priego, igual que tot el cos tècnic, s'ha tancat al costat dels jugadors per reclamar el que és seu. Des del "Compàs" volem enviar els nostres ànims cap als jugadors, tècnics i empleats del Terrassa que van haver de passar els Reis lluny de les seves famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada