dijous, 14 de gener del 2010

"Teixi" torna a casa


L'Ateneu també es mou en el mercat d'hivern i ha lligat el retorn d'un dels davanters més realitzadors de la història recent del club, el cassanenc Marc Teixidor, que ara estava jugant a l'Olot, a Territorial Preferent. "Teixi" no estava disposant de gaire minuts en el conjunt olotí, per la competència amb jugadors com Robert Fernández o Dani Alonso, amb tot, ha marcat fins ara 2 gols en la lliga de Territorial Preferent.
"Teixi" va jugar durant quatre temporades a l'Ateneu, on va arribar la temporada 2004-05, quan tenia 20 anys. Gairebé de seguida es va convertir en un dels jugadors més estimats per l'afició, i l'estiu del 2008 semblava que li arribava l'hora d'assumir un nou repte; convertir-se en professional. A finals del maig, Marc Teixidor anunciava que deixava l'Ateneu perquè havia rebut una proposta del Pescara, equip professional de la Lega Pro, aleshores sèrie C1 (l'equivalent a la Segona Divisió B) a Itàlia. El cert, però, és que "Teixi" mai va arribar a jugar a Itàlia. Va començar després un periple per diferents equips de diferents categories a les comarques de Girona. A Cassà, no va aconseguir afiançar-se en l'equip que aleshores entrenava Robert Vila i, tot i que la temporada passada Cassà i Guíxols compartien filialitat amb el Girona, "Teixi" va acabar fitxant pel Roses, de Preferent, la mateixa categoria en què ara juga l'Olot. Marc Teixidor sap que a Sant Feliu va viure els seus millors moments com a futbolista, i els aficionats estan segurs de poder-los reviure.
L'arribada de Marc Teixidor ha comportat, segons informa El Punt, la baixa de dos jugadors, el guixolenc Pau Sala i el jugador de Mont-ras Víctor Vidal. Sala ha jugat 12 partits aquesta lliga per un total de 456 minuts, en què ha marcat un gol, el que va donar la victòria a l'Ateneu al camp del Tortosa a la setena jornada. Vidal, en canvi, encara no havia debutat. Segons hem pogut saber, però, no serà l'últim moviment que la direcció esportiva encapçalada des del passat mes de desembre per Alexis Cubó té entre mans. El pròxim fitxatge podria ser un altre "retorn". Estarem a l'aguait.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada