diumenge, 17 d’octubre del 2010

Festival per trencar dues ratxes de cop (0-3)

Des del desembre del 2009 que l'Olímpic Can Fatjó no perdia cap partit a casa. Des del gener del 2010 que l'Ateneu no guanyava un partit a fora (0-4 al camp del Vilassar). Aquest migdia, totes dues ratxes s'han trencat, i a més, l'equip d'Àngel Camafreita i Nacho Castro ho ha fet amb una victòria contundent: 0 a 3. És la tercera victòria consecutiva, una marca que la temporada passada l'Ateneu va ser incapaç de complir. 9 punts en 8 dies per recordar.

En la victòria, ha tingut un paper molt destacat el porter maresmenc Sergi Andrés, que avui ha estat titular i que ha desbaratat diverses bones ocasions dels locals que podien haver canviat el signe del partit. El 0 a 1 ha arribat en el minut 36 i ha estat una bona mostra de l'efectivitat al contracop que ha mostrat el Guíxols durant tot el partit. Edu Poderoso ha cavalcat per la dreta, amb Medina al centre i Aleix Feixes a l'esquerra; la combinació lògica s'ha complert i l'ex de l'Europa ha marcat el seu quart gol al campionat. Ha tocat patir una mica a la segona part però, faltant deu minuts, ha arribat la sentència. Córner picat per Borja García, Rubén Pérez (que ha entrat a la segona meitat) ha enviat la pilota cap al punt de penal on Sergi Pedregosa, entrant com una piconadora, ha establert el 0 a 2. A partir d'aquí, els locals han abaixat els braços i ha arribat el tercer, en un contracop conduït per Albert Marcos; el selvatà ha driblat el defensa local Torres i ha fet la passada de la mort per a Rubén Pérez, que ha segellat el 0 a 3. Una victòria il·lusionant però que no ha d'impedir que l'Ateneu continuï tocant de peus a terra. Potser si es venç l'Olesa diumenge que ve el somni començarà a ser una mica més "material"...

La resta de marcadors:
San Cristóbal 1- Tàrrega 2
Sants 1- Olot 1
Gimnástica Iberiana 1- Rubí 0
Vilassar 3- Santfeliuenc 2
Olesa 0- Vic 1
Igualada 2- Poble Sec 0
Blanes 2- Rapitenca 7
Tortosa 3- Gramenet B 3
Peralada 1- Montcada 2

Classificació. Vic, 22 punts. Olesa, 17. Tàrrega, 16. Peralada i Guíxols, 14. Rubí, Olímpic Can Fatjó i Gimnástica Iberiana, 13. Gramenet B i Vilassar, 12. Igualada (-1), 11. Rapitenca (-1) i Tortosa, 10. Olot (-1), Santfeliuenc i Montcada, 9. Sants, 5. Poble Sec i San Cristóbal, 2. Blanes (-1), 0.

2 comentaris:

  1. Camafreita y Castro: 9 de 9
    David Roman y Alexis Cubo: 5 de 15.

    Cuando el equipo lo lleva gente que sabe, eso se nota.

    ResponElimina
  2. i aquesta setmana a per l'olesa!esperem que la gent d sant feliu vingui a animar lequip!

    ResponElimina