dimarts, 5 d’octubre del 2010

Situació molt complicada a l'Ateneu

Els fets s'han anat desencadenant a l'Ateneu després de la dimissió del director esportiu Alexis Cubó a mitjans de la setmana passada. Mentre Cubó preferia guardar-se els motius que el van dur a prendre aquesta decisió, l'entitat vivia un terrabastall constant amb el partit a Vic pel mig, perdut per un indiscutible 3 a 0.

La immediata reacció a la dimissió de Cubó va ser un seguit de comentaris que des de dins del mateix club es van publicar al mur de Facebook de l'Ateneu. Entre els perfils del club, de Cubó i del directiu Emili Vilert es va iniciar una discussió amb alguns missatges amb certa agror per part de la directiva, que Cubó no va voler continuar, però que van fer sortir a la llum les discrepàncies existents entre totes dues parts. Gairebé l'endemà, tot l'equip que treballava a les ordres d'Alexis Cubó va decidir, també, abandonar el club per solidaritat, amb l'excepció del fisioterapeuta. És a dir: David Román presentava la seva dimissió, però també el segon entrenador Aurelio, el delegat Josep Rius i l'entrenador de porters Xavi Puig. L'únic que s'ha quedat, i que ha "sobreviscut" a diversos canvis d'entrenadors, és el fisioterapeuta Ivan Jiménez, de qui tothom dóna excel·lents referències.

Tot plegat va obligar l'Ateneu, amb urgència, a buscar recanvis. Es va contactar amb Nacho Castro, entrenador la temporada passada i que va deixar el càrrec el mes de maig perquè assegurava que estava "descontent" amb "alguns aspectes de la meva feina diària que no s'han produït com jo esperava" (vegeu el post corresponent al mes de maig). Castro va declinar l'oferiment pel compromís que ha adquirit amb el juvenil de l'Escola de Futbol Sant Feliu, però finalment, ha acceptat ser el nou director esportiu. Gairebé al mateix temps, es nomenava el nou tècnic: Ángel Camafreita, ja extècnic i expreparador físic de l'Ateneu i que va tenir Nacho Castro com a jugador. Camafreita, però, no es va asseure a la banqueta al camp del Vic; va dirigir el darrer entrenament de la setmana i va veure el partit des de la graderia perquè la situació contractual de David Román i els seus ajudants no estava encara resolta. Camafreita, però, és el designat per fer-se càrrec de l'equip a partir d'ara.

L'últim episodi ha estat avui quan els companys del diari "El 9" han publicat una peça referent a la situació de l'Ateneu titulada "El Guíxols o la casa dels embolics" i en què Emili Vilert parla com a president del club. Recordem que, setmanes abans, el Setmanari Àncora havia confirmat que, tot i l'oferiment de l'exdirectiu Toni Ortega a l'assemblea, Roman Corominas assumia el càrrec de president i que Vilert passava a ser el tresorer de l'entitat (vegeu post anterior).

Doble jornada a casa. A tot això, l'Ateneu afronta ara una doble jornada a casa ja que tant el partit d'aquest cap de setmana com el que correspon a la jornada intersetmanal del 12 d'octubre, per capricis del calendari, es jugaran al Josep Suñer. Dissabte a les 18h, l'Ateneu rebrà el Tàrrega mentre que dimarts a la tarda ens visitarà el San Cristóbal.

Resultats i classificació després de la jornada 5.
Al marge del Vic 3- Guíxols 0 (partit dominat amb claredat pel líder tot i que la primera ocasió clara va ser de l'Ateneu, amb un xut de Rubén Pérez), la resta de marcadors van ser:
Poble Sec 2- San Cristóbal 2
Rapitenca 1- Olímpic Can Fatjó 2
Olot 1- Olesa 1
Gramenet B 1- Igualada 1
Rubí 2- Blanes 0
Santfeliuenc 3- Sants 2
Montcada 1- Tortosa 1
Peralada 2- Gimnástica Iberiana 0
Tàrrega 1- Vilassar 1

A la classificació: Vic, 15 punts. Peralada, 13. Olesa, 11. Tàrrega, 10. Olímpic Can Fatjó, 9. Tortosa, Igualada i Santfeliuenc, 8. Rapitenca i Rubí, 7. Gimnástica Iberiana, 6. Gramenet B, Olot, Vilassar, Montcada i Guíxols, 5. Sants, 4. Poble Sec i San Cristóbal, 2. Blanes, 0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada