dimarts, 12 d’octubre del 2010

Segona remuntada i sis de sis (2-1)

L'Ateneu ha aconseguit el ple en els dos partits que ha jugat a casa en aquest pont del 12 d'Octubre i ha superat el San Cristóbal al Josep Suñer (2-1), no sense patiments, ja que una vegada més l'equip guixolenc no ha fet el seu millor partit i ha hagut de remuntar un gol en contra. Igual que contra el Tàrrega, una badada defensiva a la primera meitat ha fet que els terrassencs s'avancessin en el marcador. Els d'Ángel Camafreita no han perdut el cap per atacar en cap moment (ha estat freqüent veure els onze jugadors en camp propi quan el "Sancris" tenia la pilota) però a la segona part han aconseguit remuntar amb dos factors: encert, en el gol d'Aleix Feixes, i també una mica de fortuna. En el minut 83, Borja García ha picat una falta des del mig del camp amb la idea de penjar la pilota a l'olla. Rubén Soler ha saltat a la frontal per mirar de tocar la pilota, però no l'ha tocat ni ell ni ningú. Per culpa de la pluja, que ha deixat la gespa molt ràpida, la pilota ha fet un bot estrany i el porter visitant Elkar ha estat incapaç d'aturar-la; l'esfèrica ha tocat el pal i ha entrat mansament a la porteria. Gol, per tant, de Borja i tres punts molt importants que situen l'Ateneu encara més a la zona tranquil·la i donen moral de cara a un desplaçament complicadíssim, el que l'Ateneu afrontarà diumenge al migdia al camp de l'Olímpic Can Fatjó, a Rubí. Els vallesans, acabats de pujar, han tingut avui l'honor de ser el primer equip que li "pren" punts al Vic, líder indiscutible de la categoria.