diumenge, 24 d’octubre del 2010

Punt d'honor (2-2)

L'Ateneu ha salvat un punt aquesta tarda contra un dels aspirants a l'ascens, l'Olesa, en un partit que s'havia complicat moltíssim a la primera meitat però que l'equip d'Àngel Camafreita i Nacho Castro ha pogut igualar a la represa. Un Guíxols que ha tingut la baixa d'última hora de Sergio Pedregosa per una indisposició. Dues errades en defensa a la primera meitat han motivat els dos gols olesans, però a la segona meitat, dues accions a pilota parada han servit a l'Ateneu per empatar el partit. Una falta lateral rematada per un inspiradíssim Aleix Feixes ha significat l'1 a 2, i gairebé en temps afegit i amb l'Ateneu totalment bolcat, Borja García ha allotjat a l'escaire, de forma magistral, un altre llançament de falta. Si l'Ateneu hagués superat l'Olesa, s'hagués situat en zona d'ascens (!) amb 17 punts, però vist el desenvolupament del partit, l'empat ha tingut un gust molt dolç.

La nota negativa ha estat el comportament del grup de seguidors que acompanyen l'Olesa en tots els partits, els "Green Warriors". Segons testimonis presencials, al marge d'increpar alguns seguidors i directius de l'Ateneu, alguns dels seus membres han saltat al camp després de la consecució del gol de l'empat de l'Ateneu. En el moment de redactar aquesta nota, una dotació dels Mossos d'Esquadra es dirigia al Josep Suñer.

La resta de resultats de la jornada han estat aquests:
San Cristóbal 0- Olímpic Can Fatjó 1
Gramenet B 1- Gimnástica Iberiana 0
Rapitenca 3- Sants 0
Rubí 2- Vilassar 2
Santfeliuenc 3- Peralada 1
Tàrrega 4- Montcada 0
Olot 2- Tortosa 0
Vic- Igualada 0-0
Poble Sec 1- Blanes 1

Classificació: Vic, 23 punts. Tàrrega, 19. Olesa, 18. Olímpic Can Fatjó, 16. Gramenet B i Guíxols, 15. Peralada i Rubí, 14. Rapitenca, Vilassar i Iberiana, 13. Olot, Igualada i Santfeliuenc, 12. Tortosa, 10. Montcada, 9. Sants, 5. Poble Sec, 3. San Cristóbal, 2. Blanes, 1.

L'Ateneu es desplaçarà diumenge que ve al camp de l'Igualada.

D'altra banda, un missatge anònim arribat al "Compàs" informa del fitxatge del migcampista "Guille" Iglesias, procedent del Peralada, equip que li va concedir la baixa fa una setmana. Guille, que disputava la seva segona temporada amb l'equip altempordanès procedent del mateix juvenil del Peralada, només havia jugat en un partit, i com a suplent, aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada