diumenge, 10 d’octubre del 2010

Tornen a tastar la victòria

L'Ateneu ha iniciat amb una treballada victòria la sèrie de 2 partits consecutius que ha de jugar en aquest pont festiu al Josep Suñer i ha capgirat un gol en contra per superar el Tàrrega (2-1). L'equip d'Ángel Camafreita ha hagut de remuntar un gol advers però ho ha fet, per partida doble, en dues jugades idèntiques a la que havia suposat el gol targarí; faltes laterals. Així, després que Jesús Rey hagués marcat el 0 a 1 en el minut 33, Sergio Pedregosa ha marcat el seu primer gol amb la samarreta del Guíxols en lliga, en el minut 53. I en el temps afegit, ha estat Aleix Feixes qui ha deixat els tres punts a Sant Feliu i ha permès l'Ateneu fugir de la zona perillosa de la classificació. A destacar la presència a l'equip titular de Sergi Andrés, que ha disputat el seu primer partit a l'onze inicial guixolenc. Un cop aconseguida la primera victòria de l'era Camafreita, l'Ateneu buscarà la segona aquest dimarts amb la visita del San Cristóbal, que va caure a casa davant del Vic (0-2) i que és penúltim amb només 2 punts.

La resta de marcadors:
San Cristóbal 0- Vic 2
Blanes 0- Gramenet B 1
Olímpic Can Fatjó 2- Poble Sec 0
Vilassar 1- Peralada 1
Igualada 0- Olot 2
Gimnástica Iberiana 1- Montcada 1
Olesa 2- Rapitenca 0
Tortosa 1- Santfeliuenc 1
Sants 0- Rubí 2

Classificació. Vic, 18 punts. Olesa i Peralada, 14. Olímpic Can Fatjó, 12. Tàrrega i Rubí, 10. Tortosa i Santfeliuenc, 9. Gramenet B, Olot, Igualada i Guíxols, 8. Rapitenca i Gimnástica Iberiana, 7. Vilassar i Montcada, 6. Sants, 4. Poble Sec i San Cristóbal, 2. Blanes, 0.

1 comentari:

  1. Be si us tenim moltes Ganes des d'aquell Dia 10 d'Octubre no em tornat a perdre en cap més Camp va ser una derrota injusta i inmerescuda aquest Diumenge tinc entès que el Pedregosa no hi serà per acumulació d'amonestacions a més d'alguna que altra baixa Millor us tinc ganes de tornar-vos la derrota de la 1ª Volta

    ResponElimina