diumenge, 22 de novembre del 2009

Arribar i moldre!

El Guíxols s'ha imposat per 1 a 0 al Rubí en el partit disputat aquesta tarda al Josep Suñer i Arxer. El gol l'ha marcat a la recta final del partit un debutant a l'Ateneu, el jugador d'origen colombià Gabriel, que tot just aquesta setmana havia rebut el vist-i-plau per jugar després d'estar un temps entrenant amb l'Ateneu. L'equip de Nacho Castro ha estat el clar dominador del partit i podria haver obtingut un avantatge molt més ampli, més quan el Rubí ha jugat amb deu homes durant bona part del partit.

Així, la classificació queda de la següent manera: Vilafranca i San Cristóbal, 25 punts; Gramenet B, Muntanyesa i Peralada, 23; Igualada, 21; El Masnou, 20; Rubí i Guíxols, 19; Sants i Poble Sec, 17; Santfeliuenc, 16; Tàrrega, Gimnàstica Iberiana i Banyoles, 15; Tortosa, 14; Marianao Poblet, 9; Montcada, 8; Mataró i Vilassar de Mar, 6.

La setmana que ve, l'Ateneu es desplaça al camp del Vilafranca per jugar contra l'equip d'Agustín Pujibert "Puchi". El partit es jugarà a la capital de l'Alt Penedès a un quart d'una del migdia. Com sempre, us recomanem visitar l'excel·lent pàgina de "La prèvia del FC Vilafranca" a l'adreça http://laprevia.iblogger.org.

1 comentari:

  1. kanouteeeeeeeeeeeeeeeee!kanouteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!kanouteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    ResponElimina