dimarts, 2 de febrer del 2010

L'Ateneu a casa, millor del que sembla


La derrota que va patir l'Ateneu diumenge passat a casa davant del Sants (0-1, gol de David Haro de vaselina al 52', sorprenent un Jordi Fàbrega que estava massa avançat) ha estat, contra el que es pugui pensar, la primera que ha encaixat l'equip de Nacho Castro al Josep Suñer en tota la temporada. Això sí, el fet d'haver acabat la primera volta invicte al seu camp no vol dir que l'Ateneu no hagi deixat escapar molts punts, masses, del Josep Suñer, que permetrien segurament estar més tranquils de cara a la permanència i somiar en altres objectius.
L'Ateneu ha guanyat 1 partit (Vilassar, Marianao, Rubí i San Cristóbal) però n'ha empatat 5 (El Masnou, Gimnástica Iberiana, Montcada, Santfeliuenc i Poble Sec), a part de la derrota contra el Sants. Això vol dir que només s'han sumat 17 punts al Josep Suñer, o el que és el mateix, que se n'han deixat escapar 13. Alguns, en els últims minuts de partit, com va passar en el partit contra el Santfeliuenc. Amb tot, com a mal menor, les xifres són millors que les de la temporada 08-09, en què l'Ateneu va aconseguir una permanència agònica en l'últim partit contra el Manresa després de sumar 26 punts al Josep Suñer.
Aprofitem per repassar resultats i classificació de l'última jornada, la 21 a la Primera Catalana:
Tortosa 0- Santfeliuenc 2
Vilafranca 2- Banyoles 0
Rubí 1- Poble Sec 0
Mataró 4- Peralada 1
Montcada 0- San Cristóbal 0
Muntanyesa 0- Tàrrega 0
Marianao Poblet 2- Vilassar 3
Igualada 2- El Masnou 1
Gimnástica Iberiana 1- Gramenet B 1
La classificació queda així: Vilafranca, 44 punts; San Cristóbal, 37; Gramenet B i Sants, 36; Peralada i Igualada, 35; Rubí i Santfeliuenc, 34; Tàrrega i Muntanyesa, 33; El Masnou, 32; Poble Sec, 29; Guíxols, 28; Banyoles, 25; Montcada i Gimnàstica Iberiana, 24; Tortosa, 22; Vilassar, 14; Marianao Poblet, 13; i Mataró, 12.
L'Ateneu continua a quatre punts del 15è classificat (el Montcada), dada important en previsió que pugui haver-hi tres descensos de conjunts catalans de Segona B a Tercera que no siguin compensats amb ascensos de Tercera a Segona B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada