dilluns, 8 de març del 2010

Garagarza, targeta vermella


En cap de les fulles d'alineació de l'Ateneu d'aquest 2010 no hi haureu trobat el nom de Gorka Garagarza, una de les incorporacions que l'equip ganxó va fer aquesta temporada procedent del Palamós. El motiu és ben senzill; Garagarza va deixar de ser jugador de l'Ateneu a principis del mes passat, després d'haver jugat 15 partits amb el balanç d'un gol (a la primera jornada contra el Vilassar), 6 grogues i 4 expulsions.
L'adéu del donostiarra, però, va estar envoltat de certa confusió. Segons qui ho expliqués, les versions sobre el per què de la seva marxa diferien. Primer es va parlar d'incompatibilitats laborals, però després, van sorgir rumors de diferències econòmiques.
Fonts del club consultades pel Compàs, però, han donat la tercera via. A l'inici de la segona volta, la direcció esportiva acabada d'assumir per Alexis Cubó va decidir prescindir de Garagarza. Al club hi havia certa mala maror per l'historial que estava acumulant el defensa donostiarra, que en certes ocasions semblava repercutir en l'equip tal com vam comentar en informacions anteriors. A més, la junta tenia informacions que indicaven que no era dels jugadors que més col·laboraven a crear un bon ambient al vestidor. Sempre segons les fonts del club, davant de tot plegat la junta va prendre la decisió ferma de prescindir del jugador, que enguany farà 38 anys.
Aquesta va ser una de les primeres decisions d'Alexis Cubó, que també ha posat fil a l'agulla a un desig que l'Ateneu arrossega des de la temporada passada; crear el seu propi futbol base. A tal efecte, s'ha signat un acord de filialitat amb el Cristinenc destinat, en part, a poder donar sortida als jugadors juvenils d'aquesta entitat quan el Guíxols ho pugui necessitar. Una de les pròximes feines de Cubó serà encarar les renovacions de cara a la temporada que ve, tasca que començarà el pròxim mes d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada