diumenge, 7 de març del 2010

Victòria de quatre punts!


Foto: Marc Teixidor en el partit contra el Vilafranca (diaridegirona.cat)

L'Ateneu ha guanyat aquesta tarda amb molt patiment el Tortosa, al Josep Suñer, per 1 a 0, un marcador molt habitual en els partits a casa però que avui té més importància que mai. A part dels 3 punts, l'equip de Nacho Castro ha guanyat el goal-average amb el Tortosa, rival directe en la lluita per la permanència o, millor dit, per evitar els descensos compensats. El cert, però, és que els d'Albert Viñas han desaprofitat un munt d'ocasions per emportar-se la victòria de Sant Feliu i complicar la vida a l'Ateneu, però a l'inici de la segona meitat, Marc Teixidor sí que ha "mossegat" davant la porteria rival i, amb el seu tercer gol de la temporada, ha deixat els tres punts a casa.

Els marcadors de la jornada 26 a Primera Catalana són aquests:
San Cristóbal 1- Banyoles 0
Vilassar 0- Vilafranca 2
Sants 3- Rubí 3
El Masnou 1- Mataró 0
Gimnástica Iberiana 2- Muntanyesa 2
Igualada 3- Marianao Poblet 1
Peralada 1- Poble Sec 7 (!!!)
Tàrrega 0- Santfeliuenc 0
Gramenet B 1- Montcada 0
De manera que la classificació queda així. Vilafranca, 57 punts; Gramenet B i Muntanyesa, 46; San Cristóbal i Santfeliuenc, 43; El Masnou i Igualada, 42; Sants, 40; Tàrrega i Peralada, 38; Rubí i Poble Sec, 37; Guíxols, 35; Tortosa, 32; Montcada, 31; Banyoles, 29; Gimnástica Iberiana, 26; Mataró i Marianao Poblet, 19; i Vilassar, 15.
La setmana que ve, l'Ateneu té una altra magnífica oportunitat per escapar-se definitivament de la zona baixa de la classificació, ja que visita el camp del penúltim, el Marianao Poblet de Sant Boi de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada