dimecres, 7 d’octubre del 2009

No val a badar


Hi ha vegades que, tot i que no hauria de passar, es porta a la pràctica aquell antic adagi: "que els arbres no et tapin el bosc". De tant parlar de la Gimnástica Iberiana i dels seus "antecedents" per al partit de diumenge (que van quedar en no res), vam passar per alt en la prèvia els antecedents que més calia tenir en compte; els de l'àrbitre Salas Montoro, que ja acumula un historial que fa feredat.
Fins ara, Salas Montoro ha xiulat 3 partits, amb el balanç de 18 targetes grogues, 9 de vermelles i 2 penals xiulats. És a dir, 6 grogues, 3 vermelles i gairebé un penal per partit. El principal "show" es va donar en el partit Rubí- Banyoles, en què va ensenyar 4 grogues i 4 vermelles, i en què va xiular dos penals. Això sí, almenys pel que es va veure diumenge, l'autoritat que mostra en l'aspecte disciplinari queda diluïda per les decisions dels seus assistents, com la del gol anul·lat diumenge per fora de joc de Marc Medina, si més no dubtós a falta d'imatges de televisió.
I sí, hem dit Marc Medina. No fou Alberto a qui van anul·lar el gol, sinó a la nova incorporació de l'Ateneu, que va debutar diumenge a la Lliga juntament amb Àlex Torrent. Tots dos tenen moltes coses en comú; són de Palamós, són davanters, procedeixen del Girona juvenil i són nascuts el 1990. Marc Medina, nascut el 17 d'octubre de 1990, fa 1'79 d'alçada i 76 kg de pes, I Àlex Torrent, nascut el 25 d'abril de 1990, fa 1'77 d'alçada i 63 kg de pes. Torrent, amb tot, va arribar a jugar uns minuts a Tercera amb el Palamós la temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada