diumenge, 11 d’octubre del 2009

Quart partit sense guanyar

L'Ateneu ha sumat a Igualada el quart partit consecutiu sense guanyar i el tercer sense marcar. Els de Nacho Castro han perdut per 1 a 0 en un partit que ha estat igualat en la primera meitat però que en la segona han dominat clarament els locals, que han marcat el gol de la victòria en el minut 67. Recordem que l'Ateneu torna a jugar a fora la setmana que ve, en aquest cas al camp del Tortosa.

La resta de marcadors de la jornada 6 de Primera Catalana:
Peralada 1- Banyoles 0
Tàrrega 2- Vilafranca 2
Gramenet B 1- Muntanyesa 0 (per cert, primer partit en què no marca Óscar Muñoz).

A la classificació, la Gramenet B, que compta els partits per victòries, és líder amb 18 punts. El Guíxols és 11è amb 8 punts, a cinc de les posicions d'ascens i a 4 de les de descens, que marca, precisament, el pròxim rival, el Tortosa.