diumenge, 25 d’octubre del 2009

S'ha de saber patir

L'Ateneu ha tornat a tastar la victòria a casa davant del Marianao Poblet (2-0) en un partit que no ha estat gens còmode per als blaugranes. Els gols no han arribat fins a la recta final del partit, ja que en general ha estat un matx força igualat, en què els visitants han estat molt ordenats en defensa i en què Jose González també ha tingut força feina. En el minut 73, però, un clar penal per mans d'un defensor visitant l'ha transformat Alberto Jiménez per aconseguir l'1 a 0. Ha estat el gol que ha obert el domini guixolenc, concretat amb el segon gol, marcat per Aleix Feixes en el minut 80 després d'una bona jugada d'Alberto.

La resta de marcadors de la J8 dels quals disposem i que pugem al marcador de l'Artigas, fins ara, són aquests:
Gramenet B 1- Mataró 1

I la classificació queda de la següent manera: Gramenet B, 22 punts; Peralada, 18; Vilafranca, Muntanyesa, El Masnou i San Cristóbal, 16; Guíxols, 14; Tàrrega, Santfeliuenc i Rubí, 13; Igualada, 12; Sants i Banyoles, 10; Gimnástica Iberiana, 8; Poble Sec, 7; Marianao Poblet i Vilassar, 5; Mataró, Montcada i Tortosa, 4. La propera jornada, el dia de Tots Sants, l'Ateneu jugarà a les 12 al camp de la Muntanyesa.

A la web www.infoguixols.cat podeu veure un resum molt complet del partit on apreciareu, entre altres coses, que l'Ateneu ha jugat avui amb la samarreta patrocinada per l'empresa constructora Sais que va lluir ja en alguns partits de la temporada passada, i no pas amb l'habitual de Cespa (la setmana passada, a Tortosa, va jugar amb la samarreta groga patrocinada per Grup Tarradellas), i que Aleix Feixes ha celebrat el segon gol també a l'estil Aghahowa, com va fer Pau Sala a Tortosa, és a dir, amb una tombarella després de la seva consecució. A destacar que la presència de públic ha estat prou bona, apropant-se als 200 espectadors.