diumenge, 14 de febrer del 2010

Dues ensopegades amb la mateixa pedra

L'Ateneu ha empatat aquesta tarda a 1 al Josep Suñer contra la Gramenet B en un partit en què ha desaprofitat un munt d'oportunitats per guanyar el partit. Els blaugranes s'han beneficiat de l'expulsió per doble amonestació d'un jugador rival a la primera meitat, però tot i dominar de forma abassegadora en el segon temps, s'han hagut de conformar amb un punt. Xavi Martínez ha fet el gol de l'empat en el minut 83 després que els colomencs s'avancessin en el primer temps, i poc després, l'Ateneu ha enviat un xut al pal que hauria culminat la remuntada. A destacar que els jugadors guixolencs han sortit al camp amb una samarreta d'ànims cap a Rubén Soler, que ha patit una greu lesió de lligaments que l'apartarà de l'equip, en principi, el que resta de temporada.

Mataró 3- Tàrrega 0

La classificació queda així: Vilafranca, 48 punts; Gramenet B, 40; Muntanyesa i San Cristóbal, 39; Santfeliuenc, Peralada i Igualada, 38; El Masnou i Sants, 36; Rubí, 35; Tàrrega, 34; Poble Sec, 31; Guíxols, 30; Montcada, 28; Tortosa i Banyoles, 26; Gimnástica Iberiana, 24; Mataró i Marianao Poblet, 16; Vilassar, 14.

L'Ateneu té diumenge al migdia un desplaçament complicadíssim, al camp de la Gimnástica Iberiana, l'Eduard Aunós, a la Zona Franca de Barcelona. Amb tot, val a dir que els barcelonins no han guanyat en els 3 últims partits que han jugat com a locals, si bé un ha estat a porta tancada (1-1 contra la Gramenet B, un partit interromput durant 10 minuts) i un altre a l'exili per tenir el camp tancat (1-3 contra el Vilassar).