diumenge, 7 de febrer del 2010

Punt agre

L'Ateneu ha perdut aquest migdia al Masnou una excel·lent oportunitat de donar un cop d'efecte i aconseguir la segona victòria consecutiva a fora. El Guíxols ha empatat a 2 davant un dels aspirants a l'ascens, però ha deixat escapar un avantatge de dos gols i ha fallat un penal en el temps afegit.

Després d'una sortida potent dels locals, l'Ateneu ha jugat un dels partits més seriosos i amb més efectivitat de la temporada. Gallardo, a la sortida d'un córner, ha marcat el 0 a 1 en el minut 15; i en un contraatac vint minuts més tard, una passada de Sergio Pedregosa ha deixat Aleix Feixes sol davant del porter local Abel. La bona resolució del figuerenc ha situat el 0 a 2.

A la segona part, però, el tècnic local Claudio Festa ha revolucionat el seu equip substituint un defensa per un davanter, i l'Ateneu, un cop més, s'ha revelat incapaç de defensar un avantatge. En un quart d'hora, els maresmencs han capgirat el partit, si bé el 2 a 2 ha estat un golàs de Cristian per tot l'escaire davant del qual Jordi Fàbrega no ha pogut fer res. Faltant deu minuts, però, l'àrbitre ha deixat els locals amb 10 i a l'Ateneu se li ha posat tot de cara quan ha tingut un penal a favor en el temps afegit. El porter local Abel, però, ha desviat el llançament de Gallardo i l'Ateneu ha marxat cap a casa amb un punt que en altres ocasions hauria estat de prestigi però que ara té un gust molt agre.

Gimnástica Iberiana 0- Tortosa 1
Banyoles 1- Santfeliuenc 2 (impressionant el Santfe!)
Tàrrega 0- Montcada 0
Peralada 2- Rubí 1

La classificació queda així. Vilafranca, 45 punts; Gramenet B, 39 punts; San Cristóbal i Peralada, 38 punts; Santfeliuenc, 37 punts; Sants i Muntanyesa, 36 punts; Igualada, 35 punts; Rubí i Tàrrega, 34 punts; El Masnou, 33 punts; Poble Sec, 30 punts; Guíxols, 29 punts; Montcada, Tortosa i Banyoles, 25 punts; Gimnástica Iberiana, 24 punts; Marianao Poblet, 16 punts; Vilassar, 14 punts; i Mataró, 13 punts.

El pròxim rival de l'Ateneu és un altre equip de la zona alta, la Gramenet B, on aquesta jornada ha tornat a jugar el seu davanter estrella, l'ex de l'Ateneu Óscar Muñoz, després de superar una greu lesió de menisc.