diumenge, 21 de febrer del 2010

Prova superada?


Foto: Un partit disputat la temporada passada a l'Eduard Aunós, el camp de la Gimnástica Iberiana.
L'Ateneu ha esgarrapat un punt aquest migdia d'un dels desplaçaments més complicats de la temporada, el del camp de la Gimnástica Iberiana, on ha empatat sense gols. Amb tot, és un punt amb un cert regust agredolç donat que els locals s'han quedat amb nou jugadors, però tot i així han dominat i han tingut les millors ocasions del partit. Avui Jordi Fàbrega, segons han indicat els companys de Radio Marca Barcelona, ha estat el jugador més destacat de l'Ateneu. Per l'altre costat, però, el punt té valor donat que l'àrbitre del partit ha estat el terrassenc Miguel Ángel Bastida Torres, que va humiliar l'Ateneu en el seu desplaçament al camp de la Muntanyesa però que, pel que sembla, avui ha tingut una actuació correcta.
La resta de marcadors a la jornada 24 de Primera Catalana:
Poble Sec 3- Banyoles 1
San Cristóbal 2- Vilafranca 3
Sants 1- Montcada 2
El Masnou 1- Muntanyesa 2
Igualada 1- Tortosa 3
Peralada 1- Santfeliuenc 2
Tàrrega 1- Rubí 0
Gramenet B 4- Marianao Poblet 3
Vilassar 0- Mataró 6 (suspès en el 80' perquè el Vilassar s'ha quedat amb 6 jugadors després de 4 expulsats i una lesió "sospitosa").
La classificació queda així. Vilafranca, 51 punts; Gramenet B, 43; Muntanyesa, 42; Santfeliuenc, 41; San Cristóbal, 39; Peralada i Igualada, 38; Tàrrega, 37; El Masnou i Sants, 36; Rubí, 35; Poble Sec, 34; Montcada i Guíxols, 31; Tortosa, 29; Banyoles, 26; Gimnástica Iberiana, 25; Mataró, 19; Marianao Poblet, 16; i Vilassar, 14. Atenció perquè la "fatídica" quinzena posició, cas que es confirmessin tres descensos a Tercera i no hi hagués cap ascens, és a només dos punts.
Recordem que el Guíxols rebrà l'Igualada diumenge que ve a les 16h al Josep Suñer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada