diumenge, 28 de febrer del 2010

Un altre partit que s'escapa a última hora

L'Ateneu ha empatat a 2 aquesta tarda davant l'Igualada al Josep Suñer en un altre partit (i ja van uns quants aquesta temporada) en què ha estat al capdavant durant una bona estona però en què s'ha revelat incapaç d'aguantar el marcador i ha vist com rebia el gol de l'empat en els últims minuts del partit. La mateixa història del partit contra el Santfeliuenc, per exemple. El conjunt de Nacho Castro ha anat mostrant aquesta temporada una clara tendència a endarrerir posicions gairebé de seguida que té avantatge en el marcador i la decepció d'avui no és la primera.

A més, avui l'Ateneu ha portat sempre la iniciativa, ja que Alberto ha inaugurat el marcador abans que els visitants hagin igualat. Just abans de la mitja part, el colombià Gabri Antelo ha marcat el 2 a 1, però a la segona part, poc a poc, s'ha anat registrant la reculada local fins que l'Igualada, un dels aspirants a l'ascens, ha acabat salvant un punt en la recta final del partit.

L'Ateneu, així, ha empalmat 5 partits sense guanyar i 4 empats consecutius en els últims 4 partits, justament quan els descensos no compensats fan més que necessari sumar de 3 en 3, i quan el Tortosa continua pressionant per sota. La sort que té l'equip de Nacho és que diumenge que ve torna a jugar a Sant Feliu i contra un rival directíssim, justament el Tortosa, que s'ha reforçat amb alguns jugadors de l'Amposta que han abandonat el club del Montsià per l'impagament de les seves nòmines; un partit en què no es pot fallar.

Marianao Poblet- Gimnástica Iberiana 2-1

La classificació queda així. Vilafranca, 54 punts; Muntanyesa, 45; Gramenet B, 43; Santfeliuenc, 42; San Cristóbal, 40; El Masnou, Sants i Igualada, 39; Peralada, 38; Tàrrega, 37; Rubí, 36; Poble Sec, 34; Guíxols i Tortosa, 32; Montcada, 31; Banyoles, 29; Gimnástica Iberiana, 25; Mataró i Marianao Poblet, 19; Vilassar, 15.