diumenge, 15 de novembre del 2009

L'Ateneu acaba patint per empatar a Mataró

L'Ateneu ha empatat a 1 aquesta tarda al camp del Mataró, cuer de la Primera Catalana, en un partit en què ha tingut el control durant moltes fases però en què no ha sabut rematar i ha acabat patint.

L'Ateneu ha sortit amb intensitat i ha estavellat una pilota al pal en una falta directa en el minut 3, a més de disposar d'una altra ocasió d'Aleix Feixes en el minut 4. Però poc a poc, els locals han anat guanyant terreny i han acabat marcant l'1 a 0 en el minut 29, en la primera rematada a porta, feta per Marc Pérez trencant el fora de joc de la defensa guixolenca. L'equip de Nacho Castro ha sabut reaccionar ràpidament, però, i en el minut 32 l'àrbitre Gómez Díaz ha anul·lat un gol a Arjona per fora de joc, en rematar a porta un refús del porter local Cuevas a xut d'Àlex Torrent. Deu minuts després ha arribat l'empat, en un penal sobre Rubén Soler que ha transformat ell mateix i que ha suposat l'expulsió per doble amonestació d'Aitor.

A la segona meitat, l'Ateneu ha semblat voler madurar el partit; tenia la pilota però no ha creat més perill que en una falta directa de Borja. Però tot ha canviat quan, en el minut 68, en una passada llarga, el davanter local Uri ha tornat a guanyar l'esquena dels defensors. Jose l'ha hagut de tombar; penal i expulsió. Per sort per al Guíxols, però, Uri ha enviat el penal als núvols. Amb deu contra deu, amb tot, ha estat el Mataró qui ha dominat i a qui fins i tot han anul·lat un gol de Ferran.

El Guíxols ha sortit amb: Jose; Elies, Garagarza, Pedregosa, Deu; Àlex Torrent, Borja; Aleix, Rubén Soler, Ruba; i Arjona. Alberto i Patri han entrat a la mitja part per Aleix i Arjona, i en el minut 68, Fàbrega ha substituït Ruba per cobrir el lloc de l'expulsat Jose.

Incorporem marcadors de la tarda:
Tortosa 3- Muntanyesa 1
Peralada 2- Vilassar 1
Banyoles 1- El Masnou 0
La classificació queda així: Vilafranca, 25 punts; Gramenet, San Cristóbal i Peralada, 22; Muntanyesa, 20; Rubí i el Masnou, 19; Igualada, 18; Sants, Guíxols, Santfeliuenc i Poble Sec, 16; Tàrrega i Banyoles, 14; Tortosa, 13; Gimnàstica Iberiana, 12; Montcada, 8; Mataró, Marianao Poblet i Vilassar, 6. Diumenge que ve, el Guíxols rebrà el Rubí a les 5 de la tarda al Josep Suñer i Arxer.